Eräänä pääsiäispäivänä päätimme pakata eväsreppuun pienen pillimehun, Salama McQueen auton ja Martti -tossut ja lähdimme käymään HopLopissa.

Emme ole käyneet sisäpuistoissa pitkään aikaan, ja nyt viihdyimmekin Hoplopissa pitkään. Poika laski liukumäestä ainakin 100 kertaa, ajoi autolla monia monia kierroksia, ja uiskenteli pallomeressä ja kiipeili siellä ja täällä. Ja päästiinhän me vanhemmatkin vähän ajelemaan autoilla, koska Eppu on vielä liian pieni ajamaan niillä yksin. Iskä nappasi kuvan kun hurjastelimme purkutraktorilla Eppusen kanssa. Voi että meillä oli hauskaa! ja iltapäivä vietettiinkin sitten taas ulkona. :)

HopLopissa Epulla on päällä Mini Rodinin rakas karhupaita ja basic leggarit, niin ja ne H&M:n Martti -tossut. Eväsreppu on Bobo Chosesin. Nuo Martti -tossut ovatkin ainoat sisätossut, jotka poika on nyt kelpuuttanut. Tossuissa on luistamattomat nahkapohjat, ja varsi on sukkamainen. Eikä hintakaan päätä huimannut. Toivottavasti noita tulee vielä lisää Hemalle myöhemminkin. :)

Miten teidän pääsiäinen sujui?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram