Minullekin kolahti H&M:n uusin kuvasto postilaatikkoon eilen, ja bongasin sieltä muutamia must have -juttuja, jotka lähtivät tilaukseen heti.

On vielä vähän outoa, että pitää shoppailla sieltä "isojen poikain" puolelta, ja tuo H&M:n baby mallisto on jo pientä meille.

Myös H&M Home mallistosta tein muutaman löydön meille, mutta niistä ehkä lisää sitten myöhemmin.

Tässä vielä meidän suosikit poikien puolelta. Hupparit ostin myymälästä, mutta muut löytyivät nettikaupasta. :)


Kommentit (17)

zirk

H&M:n kesämallistot on aina ihania. Aika paljon sieltä löytyisi meidänkin pojille paitoja, huppareita ja noita housuja. :)
Saitko muuten mun sähköpostia?

sandella

Kiva kollaasi! Mun mielestä on kanssa outoa siirtyä sinne isojen puolelle, mutta on ainakin enemmän valikoimaa :)

Taaperon tyylillä

Hih, mäki oon tilannu ton Parkan :) Oon tennareiden osto lakossa, joten niitä en voi ostaa vaikka mieli tekis :D Ja huppareita katselin tänään sillä silmällä myymälässä :P Vielä jäi kauppaan kuitenki!

Sara.

nuo feikkiconssit on aivan ykköset. meillä on ollut ne molempina kesinä ja pienelle ne vain on niiin paljon helpompi pukea, kuin oikeat nauhoitettavat. mutta obs. ne on aika isoa kokoa.

Sari - MrsAgatha

Tosi ihana tuo parka! Mä olin jo yhtä takkia Waldelle tilaamassa mutta sitten muistin että kevääksi on kyllä parikin takkia ja yksi tulossa ehkä muuta kautta, oli siis pakko unohtaa H&M-takki (kohta kuitenkin tilaan sen toisen ja tuon parkankin)... :D

Nanna

Tänne asti kuvasto ei ole vielä löytänyt, mutta onpa kivoja juttuja! Täytyykin mennä selailemaan mitä ihanuuksia nettikauppa tarjoaakaan :)

Eppusen kaapilla

Niin on! :) Ne perus raitapaidatkin oli tosi kivoja! :)
Sain nyt, ja vastattu!;)

Eppusen kaapilla

Totta, ja siellä on myös niitä hyviä mustia basic paitoja, joita tarvitsee aina. :)

Eppusen kaapilla

Onko? Hmm..mitä kokoa suosittelet kevääksi jos jalka on nyt 25, riittääkö 25 kevääksi jos ne on isoja? Vai onko ne tosi isoja? :)

Eppusen kaapilla

Jo vain!:) Mitäs takkeja teille tulee? Kerro, kerro!
Mä aion ostaa vielä yhden keltaisen..;)

Tessa

Toi takki on aah? Sisulla on kyllä kevääksi ihan tarpeeksi tuommoisia takkeja, mutta pakkohan se oli tilata! Samoin, kuin Rodinin keltainen takki on must have!

Eppusen kaapilla

Sanoppa muuta, toi on ihan täydellinen! <3 :)
Ja kun se hintakaan ei ollut paha niin tilasin. Ja aivan samaa mieltä olen Rodinin keltaisesta, sen kyllä taidan myös hankkia. :)