Onko H&M:n All for Children-mallisto teille tuttu? All for Children on H&M:n erikoismallisto, joka ilmestyy kerran vuodessa syksyisin. Tämän malliston myyntituloista 25 % lahjoitetaan UNICEFin projektiin, jossa parannetaan lasten mahdollisuuksia koulutukseen ja terveydenhoitopalveluihin H&M:n toiminta-alueilla.

Mallisto poikkeaa aika lailla H&M:n perus lastenvaatemallistosta. Tällä kertaa mukana on paljon naamiaisasuja, ja aiempina vuosina vaatteissa on käytetty normaalista poiketen ns. premium-laatuja. Joku saattaa muistaa viime syksynä olleet kauniit keltaiset lastenneuleet, joissa oli mukana kashmiria ja jotka vietiin hetkessä käsistä. Viime syksynä mallistoon kuului myös kivoja mustavalkoisia leikkitelttoja. Yksi meidän lempitakeistakin sattuu olemaan muutaman vuoden takaisesta All for Children-mallistosta, ja ainakin minusta tuohon mallistoon mahtuu aina mukaan ihania herkkuja, jotka on "pakko saada".

Tähän All for Children-mallistoon on aiemminkin kuulunut myös naamiaisasuja, ja tänä vuonna mukana on mm. merirosvopuku hienolla papukaijahatulla, Marie Antoinette -tyylinen puku peruukkeineen, lepakkoviitta sekä mustavalkoisia luurankoasuja. Niin, ja tietysti kurpitsapäähine. Ja kun tämä mallisto ilmestyy hyvin lähellä Halloweenia, ovat nuo naamiaisasut myös hyvin ajankohtaisia.

Kauppoihin mallisto ilmestyy 10.10. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram