Lauantaina oli aika upea ilma ja lähdimme koko perheen voimin käymään Hietsun kirppiksellä tarkoituksena vain käydä katselemassa ja ehkä syödä jätskit jossain. Olen varmaan monta kertaa ennenkin kertonut, että tykkään kierrellä kirpputoreja, vaikka harvemmin tulee ostettua mitään, varsinkaan itselle. Se ikävä puoli monilla kirppiksillä nykyään on, että mukana on aina kourallinen ainoastaan uusia tavaroita kauppaavia ammattimyyjiä, jotka eivät mielestäni kyllä kuuluisi kirpputoreille. Ei minulla ole mitään uuden tavarankaan myyntiä vastaan, koska kaikillehan sattuu joskus hutiostoksia, mutta usein tuo tavara näiden ammattimyyjien kojuissa on jotain halpaa pientä krääsää, kuten heikon oloisia muovileluja tai muuta rihkamaa, jota ei todellakaan tee mieli edes katsella. Onneksi vielä kuitenkin löytyy myös niitä aarteita ja upeita juttuja. Joskus on hauska vain tutkia ja ihastella, vaikka ei ostaisikaan mitään.

Kirppareiden hinnoittelu on usein hyvin villiä, joka tekee myös kiertelystä aina tosi mielenkiintoista. Ihania löytöjä voi tehdä superhalvalla tai sitten voi törmätä myyjiin, joiden tavara on vaikka hyvin "tunnearvokasta", mutta ostajista hinnat tuntuvat taas ihan päättömiltä. Nyt kerrankin kävi tuuri ja löysin itselleni jotain. Mukaan lähti uudenveroinen kenkäpari syksyä ajatellen. Nahkaiset Mangon nilkkurit olivat ihana löytö ja jalassa ne ovat kuin töppöset. Nilkkureiden lisäksi samasta pöydästä löytyi vielä ihana Uniqlon t-paita. Hiphei! 

Mieheni ei ole minun tavoin kovin innostunut kirppareista tai käytetystä tavarasta, mutta on kyllä silti mukavaa shoppailuseuraa silloin kun ehtii mukaan. Yhdessä he pojan kanssa katsastivat lelutarjontaa, joka oli tällä kertaa aika surkea. Tuollaisen melkein 3-vuotiaan kanssa liikkuminen on jo mukavaa, kun rattaita ei enää tarvita ja muutenkaan meno ei ole enää niin päätöntä. Mutta välillä pieni uhmis saattaa tupsahtaa esiin ja vaikka vääränlainen lakki lentää kaaressa maahan. Ja hetken päästä matka voi taas jatkua, kun kiukku unohtuu. 

PS. Kuviin liittyen pitää vielä vinkata, että nuo pikkumiehen shortsit löytyivät POPin alerekistä ja hintaa niille jäi noin 16€. Ne ovat tosi pehmeät ja mukavat päällä, joten suosittelen lämpimästi. Mitoitukseltaan ne ovat vain aika isoa kokoa, ja meillekin riitti kevyesti koko 92, vaikka normaalisti käytämme 98 kokoa. 

XXX

Kommentit (2)

Vierailija

Kiva löytö!

 

 3-vuotiaan kanssa alkaa tosiaan olla mukavaa ja helppoa liikkua. Meilläkin tosin uhmakohtauksia saattaa esiintyä, mutta onneksi poika ei vielä ole heittäytynyt maahan tms. Tosin kerran huusi koko kaupan kuullen muuttavansa mummolle kun ei saanut uutta pikkuautoa.

 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram