Osana Helsinki Design weekin ohjelmaa, 13-14.9 vietetään Lasten viikonloppua. Päätapahtumapaikkana toimii Teurastamo ja ohjelmassa on erilaisia näyttelyjä sekä työpajoja ja vaikka mitä tekemistä perheille. Heti lauantaiaamuna starttaa Autohallissa Lego-arkkitehtuurityöpaja, joka on minusta kaikkein mielenkiintoisin osa koko viikonlopun ohjelmaa. Meidän perheestä löytyy kaksi miespuolista Lego-fania, joten luulen, että saatamme tuolla poiketa. 

Koko viikonlopun pyörii myös Little Market -myyntitapahtuma (samaisessa Autohallissa), jossa laadukkaat lapsiperheille suunnatut designbrändit kokoontuvat myymään syksyn uutuustuotteita leluista lastenvaatteisiin. Lisäksi ohjelmaan kuuluu mm. Liisa Ihmemaassa -kattaustyöpaja, jossa askarrellaan, Liikkuva Linna, jossa rakennellaan pienoismalleja omista ideoista yhdessä vanhempien kanssa ja lasten muotinäytöksiä. Lasten viikonlopun kumppaneita ovat Lasten ja Nuorten Arkkitehtuurikoulu Arkki, LEGO ja Reima. Lisäksi Kidd.O-lehti järjestää Teurastamolla ohjelmaa.

Koko ohjelma on vielä nähtävillä täällä. Aikooko joku muu osallistua tuohon Design weekin lastentapahtumaan?
Yhteistyössä HDW ja Lego.

Kommentit (2)

Vierailija

Vähän mietin josko lähdettäisiin koko perhe reissuun, mutta isommalla pojista olikin taas yöllä kuumetta. Nyt ei ole taas mitään joten jännityksellä odotan pääsikö vähällä vai onko pahin vielä tulossa.

-Nanna

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram