Kevät on jo pitkällä. Vauva on kohta jo puolivuotias tyttö. Siis melkein kuusi kuukautta on kulunut salaman nopeasti. Äidin vauvakilot ovat karisseet kiitettävästi ja vanhat lempparifarkutkin ovat jo käytössä. Mutta vielä pieni puristus tarvittaisiin. Kyllä se tästä! Ihokin kaipaa vielä hoitoa. Kuiva iho kutisee edelleen ja vaatii päivittäistä rasvausta, mutta tästä vaivasta tuskin pääsen ikinä eroon. 

Muistatteko ihan ensimmäisen postauksen, kun aloin testata tuota Bepancaren voidetta? Raskausarvet voivat hyvin. Siellä ne edelleen ovat, mutta entistä vaaleampina. Jos tämä tahti jatkuu, voi olla, että niistä ei ole vuoden kuluttua paljoakaan jäljellä. Vaikea sanoa, millaiset ne olisivat, jos en olisi käyttänyt rasvaa. En tiedä olisivatko ne vaalenneet itsestäänkin yhtä paljon. Voi olla, mutta ainakin rutikuiva iho nauttii rasvauksesta. Tuota rasvaa voi käyttää kyllä muutenkin kuin vaan raskaana ollessa tai heti raskauden jälkeen, koska toisillehan noita raskausarpia ilmestyy muutenkin vaikka painonvaihtelusta johtuen. Bepancarea voi käyttää myös noiden venymäarpien hoitoon.

Ihon hoitoon kyllä kannattaa käyttää joka päivä vähän aikaa, varsinkin jos kärsii kuivahtavasta ihosta. Kun ihon hoitamisesta tekee rutiinin, joka tapahtuu aina samaan aikaan, sitä ei unohdakaan niin usein.

Vauva-arki on kiireistä, sen tiedän. Itse yritän nyt pysyä tietyissä rutiineissa, muuten kiireen keskellä ihon hoito voi taas unohtua. Ei siihen rasvaamiseen kuitenkaan mene kuin muutama minuutti. Jos rasva on hyvin imeytyvää ja miedosti hyvän tuoksuista, se on myös mukava pieni ihon kauneudenhoitohetki kiireen keskellä. :)

Kiire tuskin helpottaa hetkeen meidän perheessä. Vauva kasvaa (minusta liian nopeasti) ja kohta on jo kesäkin. Ehkä se äidin muistikin alkaa vähitellen palautua. Ja kuiva ihokin voi paremmin keväisin ja kesällä. :)

Lisätietoa Bepancare -voiteesta TÄÄLLÄ

*Postaus tehty yhteistyössä Bepanceren kanssa.

Kommentit (1)

Vierailija

Ihanaa mahtua taas lempifarkkuihinsa, vauvasi on mahtavassa iässä ja itselläni on kohta 8 kk poikavauva, jännä huomata jo hänen luonteensa; hän huutaa kovasti jo kun ruoka-aika lähestyy ja hän kuulee minun alkavan laittaa ruokaa lautaselle ja mikroon. Nautitaan ja saa välillä olla ei-niin-mahtavakaan-ilo- aina- päällä- Terveisin ja pääsiäistä hyvää sellaista toivotellen: Nanna