Olisiko mukava saada uutta ilmettä lastenvaunuihin tai rattaisiin? Nykyään moniin vaunumalleihin on olemassa vaihdettavia kuomuja ja kankaita. Jotkut tykkäävät tuunata vaunuja myös erilaisilla työntöaisan suojuksilla, sadesuojilla ja muilla pikku yksityiskohdilla.

Ystäväni löysi Instagramista hauskan aurinkosuojan, jonka voi kiinnittää vaunujen kuomuun, ja päätimme ottaa yhteyttä niiden tekijään. Tällaiset aurinkosuojat toisivat kesällä hyvää lisäsuojaa varsinkin päiväuniaikaan. Kuosin, värin ja renkaiden värin sai valita itse, samoin haluaatko renkaiden reiät brodeerattuina vai purjerenkailla. Valmistaja Little dot Design tekee suojat itse tilauksesta. Hän toimittaa niitä pääasiassa vain Ruotsiin, mutta pienen suostuttelun jälkeen saimme hänet kuitenkain lähettämään meille suojat Suomeen.

Valitsin meidän harmaisiin vaunuihin turvallisen harmaan kuosin, sekä brodeeratut rengasreiät, koska minulla on vähän huonoja kokemuksia metallisirkoista. Kaveri tilasi mustiin rattaisiin mustavalkoisen suojan. Tällaiset niistä sitten tuli. Aika kivat! 
Viimeinen kuva @sonjasusannal
Kommentit (11)

Vierailija

Tosi kivat ja aivan huippu juurikin kesäaikaan niin saa lapsen kunnolla varjoon!

Vierailija

Ihan loistava!
Oliko minkä hintaiset? Saisinkohan minäkin suostuteltua lähettämään Suomeen? ;)

Vierailija

Mulla on Oran Saga yhdistelmävaunut, joihin tuollainen lippa kuuluu vakiona. Ja verhoilun värin saa valita kokonnaan itse

 

 

 

 

 

Vierailija

Mahtava juttu! Haluaisinkin jotain piristystä meidän vaunuihin. Kiitos vinkistä :)

/Nina

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Juuri näin! Ainakin kesäaikana meillä meinasi aina jäädä puolet lapsesta aurinkoon kuomusta huolimatta. :) 

Vierailija 2: Maksoi noin 32€ (muistaakseni) kappaleelta. Kannattaa kysyä! Ehkä jos moni suomalainen innostuu, voipi olla että tekija alkaa sitten postittaa myös Suomeen. (?) :)

Vierailija 3: Okei, no mutta sehän on hyvä. :) Tämä käy hyvin niihin muihin vaunuihin, joissa ei tuota ole valmiina. :)

Nina: Eipä kestä, ja kiva kuulla! :)))

Vierailija

Vau! Tuollainenhan oiskin kätevä! Mä oon päikkäreillä pitänyt vaunuverhoa aurinkosuojana, mutta enää poika ei oikein siitä innostu. Usein heräämisen jälken tykkää vielä hetken rauhassa kuunnella ääniä, mutta lopulta menee hermot kun verhon alta ei näe sitten yhtikäs mitään. 

-nanna

Vierailija

noita saa esim EMMA merkiltä, lastentarvike myy, jotain alle 20e maksaa.. samoin  teutonialla, ja ennen ainakin sai valita värin. ja briolla, ja aussimerkiltä vielä vähän isompia joissa parempi aurinkosuoja

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Tää on tosi hyvä, koska suojaa paremmin kuin tuo meidän vaunujen oma suoja. Ensin ajattelin että ei pysy tuossa paikallaan, kun laitoin toisen lipan jatkeeksi, mutta siinä se nyt on. :)

Vierailija 7: Jos muistat, mikä se aussimerkki on, viitsitkö linkata sen tänne? Se voisi kiinnostaa, jos joku etsii vaunuihin aurinkosuojaa. :)

Vierailija 8: Meillä on myös, mutta se ei ainakaan viime kesänä ollut riittävä. :) On kyllä varmaan edullisempi vaihtoehto ostaa pelkkä aurinkolippa kun vaihtaa vaunuja. :)

Vierailija

Hei osaatko sano että miten tuo on tehty? Onko tuolla jotkut raudat sisällä vai miten on noin jämäkän näkönen ettei lörpötä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram