Käväisin parin viikon takaisella Nykin matkallani eräänä aamuna todella pikaisen kierroksen Hell's Kitchenin Flea marketilla.

Tuo kaikkien tuntema second hand market sijaitsee ulkona kadulla, jossa myyjät myyvät tavaraa suoraan pienistä kojuistaan. Tuo second hand market on kyllä aika suosittu, ja myös monet suunnittelijat käyvät siellä hakemassa ideoita. (Huomasin nimittäin, että en ollut ainoa marketilla pyörinyt vaatesuunnittelija tuona aamuna.) Kaikenlaista tavaraa ja vaatetta oli tarjolla, mutta eniten ehkä koruja, vaatteita ja sisustustavaraa sekä astioita. Myös muutamia designer laukkuja sekä vaatteita tuli vastaan, kuten yksi aivan upea Missonin toppi, mutta en uskaltanut edes kysyä mikä sen hinta mahtoi olla. Muuten kyllä hinnat olivat todella kohtuullisia, jos vaikka vertaa suomalaisiin kirpputoreihin, ja tuolla Nykissä tuota vanhaa, hyväkuntoista ja ihanaa tavaraa tuntuu olevan vielä aika runsaasti tarjolla. 

Pääasiassa myynnissä olevat vaatteet ja tavarat olivat aikuisille, mutta eräällä vaatekauppialla oli rekki täynnä aivan ihania pieniä lasten vintage nahkatakkeja. Tämän lisäksi bongasin eräästä kojusta vanhan lasten pöytä- ja tuolisetin, joka oli todella hauskan ja erikoisen näköinen. Siitä onkin kuva tuossa alempana.

Itse en tehnyt mitään suuria ostoksia, mutta muutaman jutun kuitenkin ostin. Eppusen huoneeseen löysin vanhan automainosjulisteen tauluksi ja toiselta kauppiaalta löysin ystävälleni tuparilahjaksi 1920-luvulta peräisin olevan Coca Cola mainoksen. Lisäksi ostin muutamia vanhoja valokuvia, joita ajattelin laittaa kehyksiin kotiin, ja itselleni löysin vielä pienen hopeisen rintaneulan eräältä korukauppiaalta. 

Tässä alla vielä muutamia kuvia Hell's Kitchenistä.

PS. Lupaan julkistaa Playtray arvonnan voittajan pian. :) 

Kommentit (12)

nelli

Ihana postaus, kiitos!:) Tuo autojuliste on megamagee, sopii E.n huoneeseen varmasti mainiosti!!

Nanna

Ollaan pojan kanssa pikapyrähdyksellä koneella ja arvatenkin automies rakastui julisteeseen. Tosin tuolitkin ois tahtonut, kun rakastaa yli kaiken kirahvia tai kihheä niinkuin poika itse sanoisi. Mutta siis tuolta varmasti tekee ihania löytöjä! Noissa vanhoissa valokuvissakin vain on sitä jotain.

Riikka

Miten mä en oo koskaan facebookissa edes huomannut et sä pidät blogia! :O Täällä yksi lukija siis lisää :) Törmäsin sun kuvaan toisen bloggarin postauksessa :D

Eppusen kaapilla

Olepa hyvä :) Autojuliste oli hyvä löytö, luulen että uusi omistajakin on tyytyväinen ;)

Eppusen kaapilla

Juu, ja ostinkin ton toiselle automiehelle :D
Meillä Eppu tykkää yleensä NOOOrsuista mutta oli noi aika hauskat :)

Mä olen ihan hulluna vanhoihin valokuviin.. jotenkin hauska miettiä että ketähän niissä on jne.. :)

Eppusen kaapilla

Terve kaveri!:D
En mä ole sinne hirveästi näitä postaillut, muutenkin olen vähän laiska fb:n käyttäjä.. :)
Voih.. ja mä toivoin että kukaan ei tunnistais mua siitä, se kuva ei meinaan ollut meikäläisestä mikään maailman parhain otos.. :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram