Hei hei! Tässä nopea tervehdys sateisesta Tukholmasta. Täällä oltiin kammottavasta ilmasta huolimatta. Junibacken on tsekattu, samoin muutamat ihanat liikkeet Södermalmilla, ajeltu bussilla, hukattu tavaroita sinne tänne ja kävelty ison sateenvarjon alla sadetta piilossa. Tosi luksusta! ;) Mutta kyllä Tukholma on silti aina vaan ihana kaupunki! Tällä kertaa shoppailin enemmän itselleni kun lapsille, mutta joskus näinkin päin. Lisää kuvia ja muita juttuja tulossa myöhemmin. Mukavaa tiistaita! :)

Kommentit (7)

Vierailija

Voi ei, tuo tavaroiden hukkaaminen tai unohtelu on kyllä liiankin tuttua :D

Tukholmassa olis ihana käydä joskus, en ole vielä koskaan käynyt!

 

-Titti / Tittin elämää

Vierailija

Jos yhtään lohduttaa niin olen mestari hukkaamaan omaa rahapussiani ja kännykkääni. Meidän kaupassa myyjät varmaan jo vitsailee kun niin usein ollaan käyty omaisuuttani sieltä kyselemästä. Onneksi lapset eivät näyttäisi tulleen tässä asiassa äitiinsä :D

Tukholma on kyllä ihana! Pitkään olen sinne taas halunnut, mutta kun tuo mies ei ikinä ehdi. Josko olisi sitten entistä ihanampi kun joskus ehditään lomailemaan :)

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Ei se oikeastaan lohduta, mutta hyvä että en ole ainoa. :D En edes kehtaa kerta mitä kaikkea jätettiin ja minne. ;) Tulee aina vähän jännitystä elämään, kun etsitään sitä sun tätä. ;-D
Teidän pitää mennä, ja kannattaa viipyä muutama päivä, siellä on niin paljon kaikkea ihanaa! :)

Vierailija

Ollaan juuri suunnittelemassa matkaa Tukholmaan 4 ja 1-vuotiaiden kanssa. Toivottavasti sulta tulee nopeasti postaus! Mitä kannattaa tehdä, minne mennä, laivalla vai lentäen? Ja justiinsa tähän vuoden aikaan! 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 5: Mä itse tykkäsiin mennä lentäen, mutta lapset (ainakin meidän) tykkää olla laivalla, niin mentiin nytkin ihan vaan siksi niin. :) 
Koitan tehdä pian postausta, mutta sitä ennen tässä pikavinkki: Junibacken on ihana lasten kanssa, ja siellä kannattaa myös syödä! Tosin aikaa menee paljon, eli sen jälkeen ei välttämättä ehdi moneen muuhun paikkaan. mutta taatusti lapset viihtty! Sinne vaan ei saa ottaa vaunuja/rattaita sisälle, joten kannattaa varustautua lukolla (vaunuille) ja jos pienempi ei osaa kävellä esim. kantorepulla tms. :) Meillä meni kyllä Isan kanssa jo helposti kun kävelee jo hyvin. 
Mä olen tehnyt monta postausta Tuholmasta aiemminkin, tässä linkkejä ja vinkkejä luettavaksi:

http://www.vauva.fi/artikkeli/blogit/eppusen_kaapilla/tukholmaan_lasten_kanssa_osa_i

http://www.vauva.fi/artikkeli/blogit/eppusen_kaapilla/tukholman_tarpit_2014_kartta
http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2011/07/tukholman-tarpit-lastenvaateshoppailija.html
http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2012/03/tukholman-vinkkeja-lastenvaateshoppaili.html

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

PS. Noista vanhempien postausten karttaosioista on jotkut osoitteet saattaneet jo vanhentua, eli ne kannattaa tsekata vielä ennen lähtöä. Koitan tehdä kyllä uuden kartankin pian! Mutta tämä huomio "in case" jos joku katsoo noita vanhoja nyt. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram