Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta taiteilija Tove Janssonin syntymästä ja erilaisia juhlavuoden tuotteita putkahtelee sieltä täältä. Ainakin nuo juhlavuoden Muumimukit taitavat olla tosi suosittuja. Juhlavuoden kunniaksi myös Lindex lanseeraa ihanan Muumi-malliston. Malliston myynnistä lahjoitetaan 10% Unicefille ja tuolla lahjoitussummalla tuetaan maailman lasten luku- ja kirjoitustaidon kehitystyötä.

Juhlavuoden Muumi-mallistossa haetaan vähän vintage tunnelmaa. Lindexin suunnittelija Linda Sturesson kertoo mallistosta: ”Olen käyttänyt erilaisia materiaaleja ja meleerattuja kankaita. Malliston tuotteissa on rauhallinen ja ajaton värimaailma sekä vintage-tunnelma. Väripaletissa nähdään paljon meleerattua harmaata ja roosaa sekä luonnonvalkoista. Malliston tuotteita voi käyttää erikseen tai yhdistää vapaasti keskenään.”

Kaikki Muumi-malliston tuotteet on valmistettu ekologisesta puuvillasta. Koot alkavat vauvanvaatteista ja päättyvät kokoon 122 cm. Mallisto tulee myyntiin viikolla 6.

Oma suosikkini mallistossa on kyllä nuo leggarit, joissa on tuota 100-vuotisjuhlakuviointia sekä valkoinen swetari Muumi-printillä. Tuollaisen Muumi-puseron voisi poikakin huolia mielellään. Ja jos kerhokassille on tarvetta, mallistossa on myös söpö Muumi-kassi 4,95€. Mitäs tykkäätte Muumeista? 

Kommentit (3)

Vierailija

Sama valkoinen swetari on munkin suosikki, se on kyllä pakko hankkia jommalle kummalle pojista :) Housutkin näyttää kivoilta, samoin kassi ja essu :D En oo ennen näistä muumijutuista tykännyt, mutta jotenkin nää kyllä nyt iskee! :)

Vierailija

Nää on yllättävän hienoja! Harmi ettei meidän poika oikein välitä Muumeista eikä näistäkään erityisemmin tykännyt. :)

- Sari

Vierailija

Ihania muumeja! Tulevalle vauvalle haluaisin tuon haalarin kevääksi. Tulekoohan sitä myös pientä kokoa?? Sitten nuo legginsit on ihan pakko saada samoin pipo jossa on paljon noita kuvia :)

 

-Suski-