Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta taiteilija Tove Janssonin syntymästä ja erilaisia juhlavuoden tuotteita putkahtelee sieltä täältä. Ainakin nuo juhlavuoden Muumimukit taitavat olla tosi suosittuja. Juhlavuoden kunniaksi myös Lindex lanseeraa ihanan Muumi-malliston. Malliston myynnistä lahjoitetaan 10% Unicefille ja tuolla lahjoitussummalla tuetaan maailman lasten luku- ja kirjoitustaidon kehitystyötä.

Juhlavuoden Muumi-mallistossa haetaan vähän vintage tunnelmaa. Lindexin suunnittelija Linda Sturesson kertoo mallistosta: ”Olen käyttänyt erilaisia materiaaleja ja meleerattuja kankaita. Malliston tuotteissa on rauhallinen ja ajaton värimaailma sekä vintage-tunnelma. Väripaletissa nähdään paljon meleerattua harmaata ja roosaa sekä luonnonvalkoista. Malliston tuotteita voi käyttää erikseen tai yhdistää vapaasti keskenään.”

Kaikki Muumi-malliston tuotteet on valmistettu ekologisesta puuvillasta. Koot alkavat vauvanvaatteista ja päättyvät kokoon 122 cm. Mallisto tulee myyntiin viikolla 6.

Oma suosikkini mallistossa on kyllä nuo leggarit, joissa on tuota 100-vuotisjuhlakuviointia sekä valkoinen swetari Muumi-printillä. Tuollaisen Muumi-puseron voisi poikakin huolia mielellään. Ja jos kerhokassille on tarvetta, mallistossa on myös söpö Muumi-kassi 4,95€. Mitäs tykkäätte Muumeista? 

Kommentit (3)

Vierailija

Sama valkoinen swetari on munkin suosikki, se on kyllä pakko hankkia jommalle kummalle pojista :) Housutkin näyttää kivoilta, samoin kassi ja essu :D En oo ennen näistä muumijutuista tykännyt, mutta jotenkin nää kyllä nyt iskee! :)

Vierailija

Nää on yllättävän hienoja! Harmi ettei meidän poika oikein välitä Muumeista eikä näistäkään erityisemmin tykännyt. :)

- Sari

Vierailija

Ihania muumeja! Tulevalle vauvalle haluaisin tuon haalarin kevääksi. Tulekoohan sitä myös pientä kokoa?? Sitten nuo legginsit on ihan pakko saada samoin pipo jossa on paljon noita kuvia :)

 

-Suski-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram