Schleich

Tässä pitkästä aikaa vähän juttua leluista. Blogia seuranneet saattavat muistaa meidän lasten innostuksen Schleich -eläimistä. Olemme jo pitkään keränneet näitä ihania eläinleluja Epulle ja nyt myös Isla on saanut omia pikkueläimiä leikkeihin. Joitain olemme myös saaneet lahjaksi kavereilta, tuliaisiksi sekä blogin kautta. 

Schleich on valmistanut eläinhahmoja jo vuodesta 1935 lähtien yhteistyössä luontoasiantuntijoiden, vanhempien ja lasten kanssa. Pienet eläinhahmot tarjoavat lapsille lukemattomat mahdollisuudet keksiä omia tarinoita ja leikkejä ja elää niitä todeksi olohuoneen lattialla. Eläinhahmot on myös tosi helppo ottaa mukaan minne vaan. Joskus olen napannut nopeasti muutaman eläimen käsilaukkuunkin lapsia varten, jos olemme lähteneet johonkin reissuun. Meillä on myös leikitty hiekkalaatikolla sekä kylvetty Schleich -eläinten kanssa, ja ne ovat kyllä kestäneet hyvin lasten leikeissä. 

En siis kieltäytynyt kun meille tarjottiin taas muutamia uusia Schleich -eläimiä testattavaksi. Minua pyydettiin tekemään eläimistä pieni esittelyvideo, joka on tässä alla. Tämä onkin muuten elämäni ensimmäinen Youtube -video. Olen viimeksi tehnyt jonkun videon koulussa vuonna 2003, joten tätä nyt koitan vähän harjoitella. :) 

Alla myös muutama kuva meidän uusista Schleich eläimistä. Kerääkö kukaan muu Schleicheja lapsille ja tykätäänkö teillä näistä? :) 

* Kuvan lelut saatu blogin kautta.

Kommentit (6)

Vierailija

Nuo on kyllä kivoja kun kaikki lapset pystyy niillä yhdessä leikkimään! Meillä siis keräillään ja pieninkin tykkää kovasti leikkiä. Isommalle pojalle ollaan ostettu dinoja palkaksi aina jostakin suuremmasta työstä.

-Nanna

Vierailija

Itse aloitin Schleicin eläinten keräämisen meille muistaakseni esikoisen ollessa yksivuotias. Laitoin silloin eläimiä joihinkin itsetekemäni joulukalenterin luukkuihin. Siitä on nyt aikaa jo yli 13 vuotta ja hyvin ovat kestäneet leikeissä ja lisää on tullut hankittua. Kaipaisin eläimille aitauksia, onkohan Schleicilla omia? Koiria meillä on varmaan eniten, koska yksi pojista piti niistä erityisen paljon. Yksivuotiaana hänellä oli aina pieni kassillinen koiria mukana, kun vaikkapa odottelimme isoveljiä soittotunneilta. Niitä oli kiva järjestellä siinä odotellessa ;) Mistähän kaupasta Suomessa löytyy kattavin Schleic-valikoima?

T. Täti Ruskea

Vierailija
Vierailija

Itse aloitin Schleicin eläinten keräämisen meille muistaakseni esikoisen ollessa yksivuotias. Laitoin silloin eläimiä joihinkin itsetekemäni joulukalenterin luukkuihin. Siitä on nyt aikaa jo yli 13 vuotta ja hyvin ovat kestäneet leikeissä ja lisää on tullut hankittua. Kaipaisin eläimille aitauksia, onkohan Schleicilla omia? Koiria meillä on varmaan eniten, koska yksi pojista piti niistä erityisen paljon. Yksivuotiaana hänellä oli aina pieni kassillinen koiria mukana, kun vaikkapa odottelimme isoveljiä soittotunneilta. Niitä oli kiva järjestellä siinä odotellessa ;) Mistähän kaupasta Suomessa löytyy kattavin Schleic-valikoima? T. Täti Ruskea

Toys "R" Us:ssa ainakin todella laaja valikoima.

Vierailija

Meillä kerätään varsinkin heppoja ja ovat kyllä mielestäni oikein ajattomia ja kivoja lasten leikkeihin. Ainakin hepoille on tehty aitausjuttuja ja niitä myydään erikseen. 

Vierailija

Meillä pojalla dinosauruksia, etenkin on tykännyt noista millä aukeaa suu. Ovat kyllä hienoja, selkeesti poikakin tykännyt leikkiä enemmän näillä dinoilla kun muilla (eivät niin aidon näköisiä). Nyt on tainnut dinoinnostus vähän laantua. Viimeksi valitsi krokotiilin ja käärmettäkin taisi ihailla. 

Meillä olleet myös ulkona ja kylvyssä mukana sekä reissuilla. Hyvin ovat kestäneet. Luulen että nämä ovat niitä leluja joita säästetään tuleville mahdollisille lapsenlapsille tai ylipäätään muistoina.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Me ollaan ostettu dinoja juuri joululahjaksi, synttäriahjaksi jne. Noita pienempiä sitten taas palkkioksi tms. ja joskus ihan muuten vaan. niitä kun on välilä tuossa meidän lähi Citymarketissa alessa. :) 

Täti Ruskea: Ihana toi koirakassi pojalla! <3 :) Mun mielestä paras valikoima on ollut isossa Toys r Us myymälässä. Ainakin sieltä on löytynyt eniten valikoimaa dinosauruksista. ;) Teillä onkin pitkän kestäneet nuo Tuosta mäkin tykkään, että lelut kestävät leikeissä ja voi sitten vaikka kylpeä niiden kanssa. :) 

Täti Ruskea: vierailijat 3 & 4 tiesikin noista myyntipaikoista ja aitauksista! =)

Vierailija 3: No sieltä se vastaus tulikin! :) Olen samaa mieltä, sieltä mekin löydetty isoin valikoima. :) 

Vierailija 4: Noita heppoja on kans monia erilaisia ja hienoja, muutama meiltäkin jo löytyy. Ehkä sitten myöhemmin niitä aitauksia ja muita pitää kans hankkia. :)

Vierailija 5: Samat suosikit meilläkin! :) Erityisesti tuo Tyrannosaurus Rex, jolla on iso kita, taitaa olla rakkain noista dinoista pojalle. :) Mä uskon kanssa, että nämä säästetään. Ensin tietysti pikkusisko perii ne (jos esikoista ei enää kiinnosta) ja sitten varmasti laitetaan talteen. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram