Maailman vanhin lelukauppa Hamleys avasi myymälänsä Helsingin Stockmannille. Hamleys aloitti lelujen myynnin jo vuonna 1760 Lontoossa ja nyt me suomalaisetkin pääsemme ihastelemaan Hamleysin runsasta leluosastoa Stockmannin yläkerrassa. Saimme kutsun Hamleysin avajaisten kutsuvierastilaisuuteen, jossa pääsimme kurkistamaan upeaan lelukauppaan ihan ekojen joukossa. 

Frozen, Star Wars, Sylvanian Families ja monet muut lasten suosikit olivat hyvin edustettuina Hamleysilla. Osastolla oli myös hieno autorata, kala-allas sekä valtavat hyllyt suloisia pehmoleluja, joita Isla yritti keräillä mukaansa. Lapset olivat tietysti aivan innoissaan hulppeasta leluvalikoimasta ja heitä oli tosi vaikea saada lähtemään kotiin. 

Tapahtuma huipentui lelukulkueeseen, jota vauhdittivat isot nallet, tontut sekä oikeat torvisoittajat. Sitten ovet avautuivatkin yleisölle ja väkeä olikin paljon paikalla. Hamleys lelukauppa on kyllä tosi hieno ja valikoimaltaan hyvin runsas. Nyt kun joulu lähestyy, suosittelen katsastamaan Hamleysin, jos lelut ovat lahjalistalla. 

Kommentit (6)

nannaonni

Mulla tuli just heti tuon ekan kuvan kohdalla mieleen ettei meidän pienintä saisi tuollaisesta paikasta pois millään vaan hän yrittäisi kahmia kaikki pehmot syliinsä :D

Vierailija

Oliko valikoimissa mitään "uutta", vai oliko ihan samaa tavaraa mitä Br-leluissa ja Citymarketeissa? :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Tätä mäkin pohdin sinne mennessä, ja yllätys oli mukava, kun siellä oli myös ihan eri juttuja, mitä näissä muissa lelukaupoissa. Esim. jotain Hamleysin omia juttuja löytyi, mitä tuskin saa mistään muualta. Ja muutkin valikoimat oli osin erilaisia. Toki siellä oli sitten myös niitä suosikkeja, joita myydään muuallakin. :)

Minityylin Sari

Hahaa, nuo "suurisilmäpehmot" on koulutyttöjen suuri hitti ja niitä hankitaan kavereille synttäreiksi ja kaikilla viikkorahoilla... odotahan vain :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram