Pojan virallisia syntymäpäiviä vietettiin jo jokin aika sitten, mutta töiden ja muiden aikataulujen takia emme saaneet järjestettyä kunnon lastenkutsuja tuolloin. Siksi päätimmekin pitää ekstempore-juhlat hyvin lyhyellä varoitusajalla. Ajattelimme, että jos muutama läheinen ystävä pääsee paikalle, saamme jo ihan hyvät kutsut aikaiseksi. Iloinen yllätys olikin kun kaikille sopi tuo aika ja saimme kunnon lastenkutsut pidettyä. Koska kyseessä oli lastenkutsut, ajattelimme, että ne olisi hauska pitää vaikka Halloween teemalla, joten halukkaat voisivat pukeutua naamiaisasuun. 

Koristeita kävimme ostamassa sekä Tigerista että Tiimarista, joista löytyikin hyvin teeman mukaisia juttuja. Naamiaisasu löytyi jo viikko sitten julkaistusta H&M:n All for Children -mallistosta. Mutta kun juhlat virallisesti alkoivat, sankarin viitta sai kyytiä, joten puvun käyttö jäi aika vähälle näissä kemuissa. Onneksi tässä syksyn mittaan taitaa tulla myös muita naamiaiskutsuja, joten ehkä puku pääsee tuolloin kovempaan käyttöön.

Vaikka Halloween ei olekaan perinteinen suomalainen juhlapäivä, taidetaan sitä nykyään viettää ainakin lastenjuhlien merkeissä monissa paikoissa. Viime vuonna myös pojan päiväkoti järjesti lapsille Halloween -juhlat, ja kuka nyt hauskoista naamiaisjuhlista kieltäytyisi. Noissa juhlissa poika pukeutui karhuksi, ja siitä asusta onkin kuva blogin bannerissa.

Juhlakoristeita oli nyt helppo löytyy ja Tigerista löytyi erilaisia paperisia roikkuvia Halloween-koristeita muutamalla eurolla. Tiimarista taas löysimme teeman mukaiset kertakäyttöastiat ja oranssit sekä mustat kurpitsailmapallot. Tigerista löytyi myös pussillinen pieniä muovisia matelijoita, joita laitoimme pöytään koristeiksi. 

Kaiken juhlakiireen keskellä jäi sitten kuvaaminen vähän vähemmälle, joten tarjoiluista tai muista ei ole nyt näytettävää, mutta jos joku kaipaa ideoita esimerkiksi Halloween-juhlien herkkuihin, tässä alla muutama kuva All for Children -malliston lanseeraustilaisuudesta, jossa oli tarjolla aika hienoja Halloween-muffinseja. :) 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram