Tässä muutamia kuvia Habitare -messuilta, jotka pyörähtivät taas käyntiin. Messut olivat tosi inspiroivat ja tälläkin kertaa siellä tuli vastaan paljon tuttuja. Kiersimme kaverin kanssa kaikki osastot oikein huolella ja löysin useita kivoja ideoita kotiin. 

50- ja 60-luvun sisustus näyttää olevan todella vahvasti vallalla ja monella osastolla oli jonkinlainen versio pienestä pyöreästä pöydästä ja fiftari-tyylisestä sirojalkaisesta sohvasta. Esillä oli paljon puunväriä, rottinkia, avohyllyjä, viherkasveja ja niille tarkoitettuja hyllykköjä sekä tekstiileissä graafisia kuoseja. Joidenkin sisustuskankaiden materiaalien struktuurit muistuttivat mummon ja papan vanhasta mökkisohvakalustosta. 

Yksi positiivisista yllättäjistä oli Hobby Hallin osasto, jossa oli monia tosi kivoja juttuja. Erityisesti sisustustyynyt ja kivat torkkupeitot ihastuttivat vedenvihreissä sävyissä. Turkoosia, minttua, vedenvihreää, pullonvihreää ja pastellivärejä oli edelleen paljon esillä, mutta niiden sävy oli ehkä aavistuksen murrettu. Pienet, sievät napit koristivat sohvia, ja itse ihastuin Finnsoffat osastolla olleisiin kontrastivärinappeihin sohvassa ja nojatuoleissa.

Lastenjuttuja Habitaressa oli tällä kertaa erityisen vähän. Mielenkiintoisin näistä muutamista oli ehkä Gymi Furnituren lapsille suunnattu huonekalusarja, joka aktivoi lapsia liikkumaan luonnollisesti.

Hauska ja mielenkiintoinen juttu messuilla oli Go Sleep uniputki, joka on suomalainen innovaatio. Uniputkia löytyy mm. Helsinki-Vantaan lentokentältä ja näissä väsyneet matkustajat voivat helposti levähtää. Kun väsy iskee, voi ääntäeristävän katon vetää päälle. Unikulma on tehnyt uniputkiin mukavat patjat ja siksi unikapseli olikin esillä Unikulman osastolla. Uskon, että tämä tulee vielä leviämään ympäri maailman. Tämä väsynyt äiti haluaisi kotiin tällaisen oman uniputken, johon voisi aina sulkeutua nukkumaan tarpeen tullen. Mahtava keksintö! 

Ps. Habitare -messut ovat Helsingin Messukeskuksessa aina 13.9 asti.

Kommentit (5)

Vierailija

Tuo uniputki kotiin ois kyllä meille aika taivaallinen keksintö :D Mua vietävästi harmittaa etten ole siinä kunnossa, että oisin päässyt messuilemaan tai lasten kanssa tutustumaan HDW:n lastenviikonlopun antiin. No ehkä sitten ensi kerralla :)

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Apua, nyt ei merkin nimi tule mieleen, mutta koitan selvittää. Kyseessä oli kuitenkin suomalainen yritys (muistaakseni Porvoosta) joka oli Himmee valaisimien kanssa yhteisellä osastolla. Palaan tähän kun saan selville. :)

Vierailija 2: Eikä! :) Minusta tuo Marimekon koko osasto oli niin ihana. 

Nanna: Voih! Toivottavasti pääset ensi kerralla. :) Ja me tarvitaan selkeästi omat uniputket kotiin! "Äiti on nyt vähän väsynyt!" :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram