On, on! Tosin minulla ei ole tosipuheessa hajuakaan siitä, miten rauman kieltä puhutaan, joten voin tunnustaa, että otikko on pihistetty ystäväni Facebook kommentista kun kerroin, että kävimme Raumalla.

Raumalle eksyimme ihan sattuman kautta. Olimme menossa Vaasaan, mutta monen pienen kommervenkin kautta päädyimme Raumalle. Näistä tapahtumista voin ehkä kertoa myöhemmin, mutta tällä kertaa muutama sananen ja monta kuvaa kauniilta Raumalta.

Vierailimme Poroholman camping alueella ja yövyimme upealla rannalla. Illalla vastarannalla esiintyivät Anna Puu sekä Anssi Kela. Ihanaa!

Pieni Eppunen oli aivan innoissaan kaikesta. Kaikkein parhaiten hän viihtyi rannassa kiviä viskoen ja varpaita vedessä uittaen. Ja aurinko paistoi. Me vanhemmat vaan rentouduimme ja kuuntelimme musiikkia. Tämä tuntuikin ihan lomalta.

Tässä nyt muutamia kesäisiä kuvia aurinkoisesta Poroholmasta.

Mukavaa alkavaa viikkoa, ja paljon aurinkoa! 

Cap: Polarn O. Pyret / hoodie: Mini Rodini / T-shirt: Mini Boden / sweatpants: Zara / shoes: Crocs.

"Hei, hei Rauma! Nähdään taas!"

Kommentit (9)

Nanna

Ihania kuvia taas kerran! Meilläkin Pikkutäry nauroi viikonloppuna lähes kaksinkerroin heitellessään kiviä veteen. Mitä kovempi molskahdus, sen hauskempaa :)

Minttu

Hahaa, nyt mua hävettää tunnustaa, että se onkin "kyl Raum o ain Raum" eikä "gyl". :D Näköjään mäkään en osaa! Toivottavasti kävitte vanhassa Raumassa, se on paras! :)

Minttu

Hahaa, nyt mua hävettää tunnustaa, että se onkin "kyl Raum o ain Raum" eikä "gyl". :D En mäkään näköjään osaa, enää! Toivottavasti kävitte vanhassa Raumassa, se on ihana. :)

nelli

Ihania kesäkuvia ja hienot Eppusen hiuksetkin siellä vilahtavat!! Anna Puu ja Anssi Kela vastarannalla, aika luxusta lomailua! Minäkin tahdon!!! :)) Nauttikaahan lomasta <3

Eppusen kaapilla

Mitä, mitä!!! Ootko sä huijannut mua? :D en siis edelleenkään osaa edes yhtä lausetta..;-D

Eppusen kaapilla

Kiitos!=) Pitäisi laittaa joku kunnon kuva pian myös hiuksista.
Tuo oli kyllä tosi ihana paikka ja Rauma muutenkin kaunis kaupunki. Olen siellä viimeksi käynyt lapsena.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram