Sain kutsun Riikan blogin Riikalta osallistua Funky Ladyn viime viikonloppuna järjestämään bloggaritapahtumaan

Sain kutsun Riikan blogin Riikalta osallistua Funky Ladyn viime viikonloppuna järjestämään bloggaritapahtumaan. Mukana olivat myös Sari sekä Anri, ja lauantai aamuna lampsimme Fredrikinkadun Funky Lady liikkeeseen.

Siellä meille esiteltiin Funky Ladyn tarjontaa, eri merkkejä, tuotetyyppejä ja saimme myös sovitella kaikkia toinen toistaan ihanampia alusasuja. Funky Ladysta sekä alusvaatteista oli meille kertomassa todella osaava ja asiantunteva myyjä, joka esitteli meille tuotteita. Hän todellakin tiesi asiansa ja jaksoi kärsivällisesti auttaa meitä erilaisissa kysymyksissämme sekä alusvaateongelmissamme.

Tuo liivien hankinta onkin ollut minulle vähän hankalaa lapsen syntymän jälkeen, koska ainakin omat mittani muuttuivat täysin, ja koko liivi arsenaali meni uusiksi. Uskon kyllä, että minulla on ollut alunperinkin vähän väärä koko käytössä aiemmin.

Vieläkin oman koon löytyminen on vähän hankalaa, kun koot voivat vaihdella merkeittäin. Meille kerrottiin, että suurin osa suomalaisista naisista käyttää väärää liivikokoa. Usein valitaan liian suuri ympärysmitta ja liian pieni kuppikoko. Näin minullakin on tainnut ennen olla, koska ympäryskin tipahti 65 kokoon ja kuppikoko oli "vähän" isompi kun olin luullut, tai mikä se oli aiemmin ollut. Ja kun päällä on oikean kokoiset liivit, ne istuvat todella kauniisti. Siksi suosittelen, että kannattaa käydä hankkimassa edes yhdet liivit jostain alan liikkeestä, jossa on oikeasti asiantunteva myyjä, ja ottaa ne oikeat mitat. Ja tähän vielä oma huomioni, että jos imettää, kannattaa odottaa sen loppuun, ennenkuin ostaa monta paria uusia liivejä.

Liivien lisäksi päätimme etsiä kadonneita vyötäröitä kokeilemalla erilaisia slimmaavia alusasuja, eli vartalonmuokkaajia. Niitä ne sutjakat Hollywood tähdetkin kuulemma käyttävät juhlapukujen alla. Ja kun itse sovitin muutamaa, täytyy sanoa, että ero oli huomattava. Näiden vartalonmuokkaajien päälle pukeminen ei välttämättä ole kovin helppoa, mutta Funky Ladyssa meille kerrottin, että silti usein kuitenkin kannattaa valita omaa kokoaan yksi koko pienempi, koska se oma koko ei aina välttämättä tue tarpeeksi. Ja kun tuollaiseen liiviin/housuihin sai itsensä ahdettua, tulos oli kyllä hyvä. Varsinkin jos näin juhlakauden alkaessa tuntuu, että jossain on joku ylimääräinen "muhkura", niin kannattaa käydä sovittamassa tuollaisia slimmavia tuotteita, ne todella tekevät ihmeitä.

Funky Ladyssa oli tarjolla myös erilaisia imetysliivejä esimerkiksi Anitalta, joka on tunnettu hyvistä imetysliiveistään. Myös muita äitien "must have" juttuja löytyi kuten odotusajan vatsaa ja selkää tukevia vöitä. Itselläni oli tuollainen odotusaikana, ja ainakin minua se auttoi. Myös noiden vöiden koon kanssa kannattaa olla tarkka, ja noissakin kannattaa valita tarpeeksi napakka koko, että se tukee tarpeeksi hyvin.

Lisäksi valikoimassa oli useita laadukkaita urheiluliivejä. Niitä kuulemma ostetaan myös tavalliseen päivittäiseen käyttöön, koska ne ovat todella mukavia ja tukevat hyvin.

Lopuksi saimme vielä 30 euron lahjakortit, jonka itse käytin heti uusiin liiveihin. Valitsin Freyan pilkulliset liivit, jotka olivat todella kauniit ja istuivat täydellisesti.

Funky Lady täyttää nyt 20 vuotta ja myymälöitä löytyy Fredan lisäksi Helsingin Forumista, Espoon Isosta Omenasta, Lahdessa kauppakeskus Trioa vastapäätä sekä Keravalta. Lisää tietoa Funky Ladyn tuotteista ja myymälöistä löytyy TÄÄLTÄ ja Facebookista.

^Nämä 2 kuvaa Freyalingerie.com

Kommentit (5)

Meirän Maja

Olipas muuten varmasti mielenkiintoinen tapaaminen. Se koon löytäminen on totta tosiaan hankalaa.
Itselläni on tosin Anitasta imetysliiveinä vähän toisenlaisia kokemuksia, mutta menee makuasioiden piikkiin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram