Tässä pitkästä aikaa pieni asupostaus, eli erään perjantain kyläilyasu.

Tarkoitus oli laittaa jostain siistimpää päälle, ja isukin toiveesta farkut tai sammarit. Valitsimme sitten sammarit, koska ne ovat kuitenkin paljon lämpimämmät. Vielä kun alla on kalsarit tai sukkikset niin tarkenee kyllä automatkan. Sammarit ovat oikein kivat käytössä, mutta pienenä miinuspuolena sanottakoon, että aina ne vaan keräävät kaikki roskat ja pölyn, ja varsinkin noissa tummissa ne näkyvät vähän liiankin hyvin. Tarraharjalle on siis käyttöä näiden housujen kanssa.

Nuo Mini Rodinin uudet tennarit sopisivat ihanasti tämänkin asun kanssa, mutta valitettavasti niitä ei pääse ihan vielä käyttämään, kun maassa on vielä lunta. Mutta ehkä pian saadaan käyttöön nämä raidalliset tennaritkin.

Sammareiden kanssa on tällä kertaa Aarrekidin pitkähihainen t-paita, vanha suosikki, joka on pysynyt hyvänä kovasta käytöstä huolimatta. Ja koska on vielä kylmä, päälle piti laittaa vielä jotain villaista. Tässä siis tuon H&M Unicef malliston ihana keltainen neuletakki.

Siistimpänä takkina meillä on Mini Rodinin punainen skottiruudullinen talvitakki, ja päässä Baby Gapin nallelakki, jossa on pehmeä ja lämmin "pile" vuori. Ja tietysti mukaan pitää aina saada oma rakas reppu, jossa komeilee Salama McQueen. Arvatkaapa mitä sinne repun sisälle on pakattu? ;)

Kommentit (8)

Tiia

Ihanan raikas ja siisti setti, nuo tennarit ovat ihanat.

Sammarit ovat kyllä ihanat, lämpöset ovat mutta imee kyllä kaiken.

Mukavaa viikonloppua! :)

Eppusen kaapilla

Kiitos! :) Ja tuo on kyllä se sammareiden huono puoli. :)
Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram