Oletteko kuulleet FiksuMuksusta ? :) Sain yhteydenoton blogiyhteistyön merkeissä uudesta lelukaupasta FiksuMuksusta, joka on lasten leluihin erikoistunut pieni perheyritys. Yrityksen idea lähti siitä, että vanhemmat halusivat löytää tyttärelleen hyviä leluja, jotka olisivat samalla laadukkaita, kehittäviä ja turvallisia. FiksuMuksun ideana on tarjota lapsille opettavasia leluja, jotka ovat myös ekologisia. Suurin osa verkkokaupassa myytävistä leluista on kauniita puuleluja, joiden raaka-aineet tulevat paikoista, joissa metsiä hoidetaan kestävää kehitystä kunnioittaen. Fiksunmuksun lelut kestävät kovaakin käyttöä ja ne ovat PBA-vapaita. Laatu, ympäristöystävällisyys, lelujen kestävyys ja kestävä kehitys ovatkin tämän perheyrityksen tärkeitä arvoja ja verkkokauppaan on valittu leluja perinteisiltä lelutoimittajilta Suomesta sekä Euroopan alueelta. Lisää FiksuMuksun arvoista voi lukea TÄÄLTÄ.

FiksuMuksun kotisivujen yhteydessä toimii myös FIKSUTORI, joka on lasten lelujen ja muiden käytettyjen tuotteiden osto- ja myyntipaikka, jossa käyttäjä voi ilmaiseksi ilmoittaa omista tuotteistaan. Näin käytetyt ja toisille tarpeettomiksi käyneet lelut löytävät helposti uuden kodin ja kierrättäminen toimii helposti. Ja ilmoittaminen tuolla Fiksutorilla onnistuu siis ilman erillisiä palvelumaksuja. Aika loistava idea vai mitä?

Eppunen sai valita muutamia FiksuMuksun tuotteita testiin blogiyhteistyön merkeissä ja meille tulikin juuri ennen synttäreitä pieni ja kaunis puinen lasten keittiö sekä työkalupenkki. Keittiö on tosi söpö ja sopii todella hyvin pienelle ruoanlaitosta kiinnostuneelle taaperolle tai leikki-ikäiselle. Keittiön mukana tulee myös muutamia puisia astioita sekä ruokia. Nyt tuota keittiötä on testattu jonkin aikaa ja me vanhemmat olemme saaneet päivittäin maistella erilaisia herkkuja. Keittiön ikäsuositus on 3-10 vuotta, mutta se on kooltaan vähän matalampi kuin monet muut markkinoilla olevat lastenkeittiöt, joten minusta tuo sopii hyvin vähän pienemillekin kokkaajille. 

Työkalupenkki onkin sitten näppärille remonttimiehille ja -naisille sopiva. Penkissä on mukana mm. vasara, jakoavain, ruuveja ja puristin, ja se kehittää hyvin lapsen kädentaitoja. Työkalupenkki on valmistettu vaahterasta, lepästä ja pyökistä, jotka ovat peräisin hyvin hoidetuista metsistä. Ainakin tuollaiselle 3-vuotiaalle työkalupenkki on hauska lahjaidea. 

Tässä muutamia kuvia FiksuMuksun leluista, heidän kotisivuiltaan löytyy lisää tietoa sekä yrityksestä, että Fiksutorista, joten kannattaa kurkata. FiksuMuksu löytyy myös Facebookista, josta voi löytyä välillä alekoodeja ja muutakin hyödyllistä infoa. :)

XXX

Kommentit (4)

Vierailija

Onkohan näin räikeä (selkeästi yrityksen itsensä kirjoittama) mainonta tällä palstalla sallittu?

Vierailija

Vähänkö ihana tuo keittiö! Ja tosi hyvä idea tuo Fiksutori, kierrätystä parhaimmillaan.

- MrsA

Vierailija

Just huippua! Nuo näyttää tosi kivoilta noi kuvien lelut ja tota lentokenttää vastaava parkkihalli meiltä jo löytyykin. 

Sara.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram