Vieläkö jaksatte kurkkia uusia kevään mallistoja? :) Tänään olisi vuorossa vähän sisustusta ja oma henkilökohtainen suosikkini Ferm Living. Muuton takia sisustaminen on taas ajankohtaista, tällä kertaa kahdessa lastenhuoneessa, joten itse olen näistä aika innoissani. :)

Kevään SS14 malliston nimi on MORE. Uudessa mallistossa on paljon geometrisia kuvioita ja muotoja sekä murrettuja sävyjä. Mukana on edelleen messinkiä, orgaanisia kankaita, puuta ja paperia. Tyynyjen kuviot ovat saaneet inspiraationsa erityisesti Maya, Inka sekä toteemikuvioista ja tekstiileissä nähdään tribaalikuvioita. 

Lasten tyynyissä tavataan uudet tyypit Mr Bear ja Mr Cat, jotka ovatkin todella ihania sarjakuvamaisia hahmoja. Samaan sarjaan kuuluvat myös lasten puiset eläinhahmonaulakot. Geometrisia kuvioita näkyy myös lasten sisustustuotteissa. Pehmeyttä lastenhuoneeseen voi lisätä tikatuilla trikoopeitoilla sekä tyynyillä, joihin on käsin printattu tiipii-kolmioita. Lasten tapeteissa vedenvihreä, pullonvihreä sekä vaalea minttu jyräävät. Aksenttiväreissä näkyy mm. puhdas tummansininen sekä persikka. Tuota persikan sävyä on näkynyt nyt paljon myös kevään lastenvaatemallistoissa. 

Tässä muutamia lastenhuoneen sisustuskuvia, mutta lopussa myös pari muuta kodin kuvaa. 

Kommentit (4)

Vierailija

Ääh alkaa jo tulla korvista noi geometriset kuviot, niissä ei ole enää mitään omaperäistä, alkuun näytti kivoilta mut ku joka tuutista tulee :(

Vierailija

Täytyy myöntää, että sisustaminen alkaa täälläkin hiljalleen polttelemaan. Pitäisi vaan malttaa mielensä siiheksi kun pääsee uutta taloa sisustamaan.

 

-Nanna

Vierailija

Olisiko esitellä Ticketin, Polarn o Pyretin tai Reiman kevätmallistoja? Mini Rodinit yms ovat.... hmm..... miten sen nyt sanoisi nätisti.. "jänniä" vuodesta toiseen.. 

Vierailija

 Meillä on tulossa "makuuhuoneita" 5kpl. Tyttö saa oman huoneen ja pojille tulee ainakin aluksi hieman normaalia isompi huone yhteiseksi. Yksi huone tarvitaan työskentelytilaksi ja yksi huone jää ainakin aluksi vierashuoneeksi. Päätettiin siis tässä vaiheessa yrittää varautua kaikissa ratkaisuissa mahdollisesti tulevaisuutenkin ettei tarvitse alkaa pohtimaan talon laajennusta tai alkaa tinkimään arjen sujuvuudesta jos perhe sattuisikin kasvamaan tms. 

-Nanna

  

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram