*Blogiyhteistyö*
Onko Boutique Lillis teille tuttu? Lillis on Tammisaaressa sijaitseva kauniita lastenvaatteita myyvä yritys, jonka verkkokauppa löytyy osoitteesta www.lillis.fi 

Merkkivalikoimiiin kuuluvat mm. Reima, Mini A Ture sekä Quicksilver ja Roxy, joista kahta viimeistä merkkiä ei löydykään monelta muulta kauppiaalta Suomessa. Matkoilla olenkin törmännyt Roxyn ja Quicksilverin ulkovaatteisiin useammin kuin Suomessa, ja erityisesti USA:ssa ne ovat aika suosittuja merkkejä. Boutique Lillis halusi myös tarjota alekoodin lukijoilleni, mutta siitä lopuksi lisää.

Meille tuli sovitettavaksi ja kuvattavaksi (mitoituksen takia) yksi Lilliksessä myynnissä olevista haalareista, joka on Reiman uudesta AW13 mallistosta. Reimahan on tehnyt tähän talveen merkittävän brändiuudistuksen, joka näkyy sekä brändin logossa, vaatteiden ulkonäössä sekä mitoituksessa. Mitoitusta on kavennettu, joten istuvuus on nyt haalareissa todella hyvä. Ainakin minusta nyt ollaan mitoituksessa juuri oikealla tiellä. Tämä kuvan punainen haalari on kokoa 104cm ja sovitusmallilla pituutta on noin 96cm eli haalari on vielä vähän reilu pojalle. Haalaria voi myös kiristää vyötäröltä, mutta näissä kuvissa sitä ei ole kiristetty.

Koska Suomen talvi on aika pitkä, niin sitä kasvun varaakin pitää olla jonkin verran talvivaatteissa, jos haluaa, että sama haalari menee hyvin koko talven. Ja kerrospukeutumisessa uloimman kerroksen tulee olla niin väljä, että väli- ja aluskerrastotkin mahtuvat hyvin alle. Haalaria valittaessa kannattaa testata myös, että hihojen pituus riittää, jotta ranteet eivät palellu.

Tietenkään ei kannata ostaa liian suurta haalaria, koska tällöin mm. olkapäät ja polvien paikat eivät ole oikeilla kohdilla ja haarus roikkuu liian alhaalla. Liian suuressa haalarissa ei ole hyvä liikkua, joten kasvunvaraa ei myöskään kannata varata liikaa. Ulkovaatetuksessa kannattaa käyttää kerrospukeutumista, ja kerroksien väliin on hyvä jättää ilmaa, jolloin lämpö pysyy parhaiten vaatteen sisällä. Lämpöä eristää sitoutunut liikkumaton ilma.

Tässä kuvien haalarissa on aika paljon hyviä ominaisuuksia, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja materiaali on mukavan notkea, eikä yhtään jäykkä. Saumat on teipattu vedenpitäviksi, lahkeita voi säätää ja haalarissa on heijastavia yksityiskohtia. Vesipilari on 10 000 ja kulutuksen kesto on erittäin hyvä (50 000). Huppu on irroitettava ja lahkeissa on säätömahdollisuus painonepeillä.

Myös Mini a Turesta muutama sananen. Lillis lähetti meille testiin keltaisen Mini A Turen toppatakin, joka on kokoa 98cm ja koko on juuri sopiva tälle 96cm pitkälle, ja uskon että riittää kyllä koko talven. Alla kuvissa olevan keltaisen takin vedenpitävyys on 8000mm ja kulutuksenkesto 50 000. Lisäksi takki on hengittävä ja tuulenpitävä. Hihansuissa on myös sisällä trikoo resorit, johon menee peukku, joten ranteet pysyvät lämpiminä. Tähän takkiin on saatavilla myös toppahousut. Tytöille Mini A Turella on myös todella kauniita haalareita tarjolla.

Lopuksi vielä mukava juttu, eli Boutique Lillis tarjoaa lukijoilleni -25% alekoodin. Koodilla eppusenkaapilla saa -25% alennuksen koko Lilliksen valikoimasta. Eli jos talvivaatetus on vielä hankkimatta, nyt kannattaa hyödyntää tuo alekoodi. Koodi on voimassa vain tämän viikon, joten nopeat syö hitaat. ;) Kannattaa myös käydä tykkäämässä Lilliksen Facebook-sivuista, koska sieltä voi bongata ensimmäisenä myös tulevat tarjoukset ja alekoodit. :) Ostoksille pääsee TÄSTÄ

Tässä alla vielä muutama kollaasi Lilliksen vaikoimista, tai oikeastaan omista suosikeistani siellä. Pakko vielä vinkata talvivauvaa odottaville, että Lilliksestä löytyy myös CeLaVi -merkin ihana merinovillainen kypärämyssy, jonka ostin meidänkin vauvalle talveksi. 

Kommentit (3)

Vierailija

Sattuipa sovituskuvat varsin sopivaan aikaan! Meillä poika siis tahtoo punaisen haalarin ja nyt on ollut mietinnässä mikä olisi se mieluisin merkki ja ennen kaikkea sopivin koko niin että mahtuu kevättalvellakin.

 

-Nanna

Vierailija

siis vau! Reimasta tulee tätä menoa mun lemppari! toi punainen on herkku! Eikös se kävis pojalle kans? ei oo mainoskuvissa ollu yhtä herkku punkku... mutta nyt, mä tahon tuon punaisen haalarin... voinko mä myydä sinisen Molon pois, että saan punaasta reimaa??? :D

Vierailija

Ihana tuo Eppusen musta pipo! Mistähän se on, olisi samanikäiselle pojalleni ihan täydellinen!

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram