Vaikka rakastan kirppareilla kiertelyä, nyt vauvan syntymän jälkeen käynnit ovat rajoittuneet lähinnä nettikirppiksille sekä muutamaan satunnaiseen (ja hyvin nopeaan) käyntiin muutamalla lempikirpparilla. Muutama hyvä löytö on tullut silti tehtyä, mutta niistä postailen vielä myöhemmin lisää. Kunhan kiireet hellittävät ja kun saamme jonkinlaisen paremman rutiinin taas päivään, aion kyllä jatkaa löytöjen etsimistä myös perinteisiltä kirppareilta, mutta sitä ennen on tyytyminen netin tarjontaan. Facebook-kirppareille sekä huutonetille on nyt tullut muitakin vaihtoehtoja kirppistellä netissä. Nettikirppistelyyn liittyen sainkin vinkin kurkata Bloppshopin tarjontaan, joka on eräänlainen lastenvaatteiden nettikirppis tai oikeastaan nettikauppa second hand periaatteella. Onko Bloppshop teille tuttu? :)

Bloppshop ei ole pelkästään nettikirppis vaan myös blogi ja kaikki blogissa näkyvät vaatteet ovat tai tulevat jossain vaiheessa myyntiin shopiin. Bloppshopin ovat perustaneet kaksi ystävystä ja äitiä, jotka jakavat yhteisen vaatemaun ja innostuksen lastenvaatteista. Heidän lempivaatemerkkeihinsä kuuluvat mm. Polarn O. Pyret ja Ralph Lauren, ja näitä merkkejä sekä blogista että Bloppshopista löytyykin paljon, mutta myös paljon muita merkkejä on mukana. Bloppshopissa postikulut sisältyvät vaatteiden hintoihin.

Bloppshopissa ei myydä mitään huonokuntoista, vaan kaikki vaatteet ovat ehjiä ja tahrattomia, joten lukijat voivat aina luottaa siihen, että vaatteet ovat hyväkuntoisia. Tämä onkin ehkä suurin ero perinteisiin Facebook-kirppareihin, joista voi huonolla tuurilla saada hyvinkin vaihtelevan kuntoisia vaatteita. Bloppshopin vaatteissa on kolme eri kuntoluokitusta. Tästä voi päätellä vaatteiden kunnon, joka voi vaihdella uuden ja hyvän välillä. "Pikkuvikaiset" vaatteet, kuten ne, joissa on vaikka pesunukkaa, myydään sitten erikseen shopin Facebook -kirpparilla ploPP-huutokaupassa 0€ lähdöllä. PloPP-huutokaupoista voikin tehdä hyvin edullisia löytöjä, joten niitä kannattaa seurailla. Huomasin myös, että Bloppshopissa on myynnissä muutamia ihan uusiakin vaatteita esimerkiksi Popin edellisistä sesongeista, joten tuli mieleen, että jos sattuu etsimään jotain herkkua menneistä mallistoista, tuolta niitä voi löytää uutena huomattavasti huokeampaan hintaan kuin kaupasta.

 

Nyt joulukuun aikana Bloppshopilla on käynnissä joulukalenteri, jossa on arvontoja sekä uusia tarjouksia joka päivä. Mukana on myös yksi iso goodiebag, johon on kerätty kaikkea kivaa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. Bloppshopin lisäksi shopin toinen perustaja pyörittää myös Playtray -yritystä, joka myy Playtray-tarjottimien lisäksi myös ihania KG Designin tuotteita. Tuosta Playtraysta, joka sopii Stokken Tripp Trapp -tuoliin olenkin postaillut jo aikaisemmin, joten siitä voi lukaista täältä.

Kuvat tässä postauksessa on poimittu suoraan Bloppshopin valkoimista, mutta tarjonta vaihtelee koko ajan, joten kannattaa seurata blogia. Something red, something blue, something old, something new... :) 

*Postaus tehty yhteistyössä Bloppshopin vaatehullujen äitien kanssa :)


Kommentit (2)

Vierailija

Esittely vaikutti ihan mielenkiintoiselta, joten klikkasin itseni tonne kauppaan. Ja ei hemmetti, heti tuli muisto jostain tukahdutetusta vastenmielisyydestä; mähän oon käynyt tässä nettikaupassa ennenkin! Suojasin kai itseäni yrittämällä aktiivisesti unohtaa käyntini. Miten uskomattoman ärsyttävää voi olla, kun joka ikisen rätin perässä lukee WOW! Tai Jee! Tai Juhuu! Siis oikeesti. Ei noita vaatteita kykene selaamaan kun ärsyttää niin paljon.

 

"Adidas-verkkapuku, JEJ!"

"Gant-paita, WOW!"

"Me&I body, JEES!"

"Törkeästi ylihinnoiteltu paita, JIPPIJAIJEE!"

Vierailija

Harmi että tuo ärsyttää sinua! Kyseessä on kuntoluokitus, jotta ihmiset tietäisivät millaisesta vaatteesta on kyse. Täältä voi myös tarkemmin lukea mitä WOW jne tarkoittavat: http://bloppshop.fi/how/. Törkeästi ylihinnoiteltu on hieman epäreilua sanoa bloPPshopin hinnoista, koska siellä myydään kirpparihintaan vaatteita - kerro jos löydät samoja vaatteita halvemmalla jostakin! Tylsää että ärsyynnyit ja hyvää joulua!