Esikoisen ollessa vauva, näin silloisilla naapureillamme ihanan itsetehdyn vauvan säkkituolin, jossa heidän vauvansa nukkui makoisat päiväunet. Myös kyläillessämme poika viihtyi samassa säkkituolissa ja siitä innostuneena ostin pojalle vastaavan säkkituolin sitteriksi. Mutta kävikin niin, että vauva inhosi uutta säkkituoliaan, eikä suostunut olemaan siinä hetkeäkään. Parhaiten poika viihtyi paksulla vauvanviltillä lattialla ja näin emme sitten ostaneet sitteriä ollenkaan. 

Nyt kun meille tarjottiin mahdollisuutta kokeilla Baby Björnin uutta Balance Soft -sitteriä, otin kiitollisena tarjouksen vastaan, koska monet ystäväni ovat kehuneet Bäby Björnin sitteriä arjen pelastajaksi. Niinpä pieni tyttömme onkin saanut nyt ensimmäisinä viikkoinaan keinutella uudessa sitterissä ja ottaa siinä jopa pienet päivänokoset. Ja vauva tuntuu viihtyvän sitterissä hyvin. Vauvaa ei kuitenkaan kannata pitää samassa asennossa pitkää aikaa, joten vauvan paikkaa kannattaa vaihdella tarpeen mukaan. 

Tämä Baby Björnin sitteri on varmasti jotenkin tuttu kaikille, koska ensimmäinen Baby Björnin sitterimalli lanseerattiin jo vuonna 1961. Mutta tässä uudessa Balance Soft mallissa on tehty vielä pieniä parannuksia edellisiin malleihin verrattuna. Sitteri on siis entistäkin pehmeämpi ja mukavampi, ja se muodostaa pienen "pesän" vauvan ympärille. Kangas myötäilee vauvan kehoa ja jakaa painon tasaisesti. Tällöin lapsen paino jakautuu tasaisesti koko kangasosaan, joten lapsi saa hyvää tukea päälle ja selälle. Ja tähän sitteriin voi laittaa vastasyntyneenkin. Sitterissä on eri asentoja, ja sen saa säädettyä pystymmästä asennosta ihan matalaan uniasentoon, jossa voi ottaa vaikka pienet torkut. Meillä tätä onkin pidetty nyt vain tuossa makuasennossa, mutta myöhemmin nostamme istuinta sitten ylöspäin. Vauvat oppivat nopeasti keinuttamaan sitteriä omalla painollaan, eikä tähän tarvita paristoja niin kuin joihinkin markkinoilla oleviin malleihin. Sitteri on myös helppo taittaa kokoon kuljetuksen ajaksi tai jos haluaa välillä säilyttää sitä muualla kuin lattialla. Baby Björnin sittereihin on myös erikseen saatavilla kiinnitettäviä leluja.

Onko teillä ollut käytössä Baby Björin sitteriä? :)

*Postaus yhteistyössä Baby Björnin kanssa*

Kommentit (5)

Vierailija

On kyllä ihan paras sitteri! Ihanan jämäkkä, mutta silti/siksi saa hyvin keinumaan :) Helppo myös pestä ja muutenkin käyttää. Ja värivaihtoehtoja löytyy.

Vierailija

Meillä on nyt ekaa kertaa vauvalla sitteri. Ostin siis ensin univelkaisena hölmönä pelkät Baby Björnin kankaat vaan eihän niistä pelkästää apua arkeen ollut! Poika sai sitten ihanalta mummolta sen sitterin ja vielä lelukaarenkin. Alunperin olin ajatellut hieman pystymmän asennon auttavan huutoihin vapauttaen toisinaan kädet vaan eihän se mennyt kuten ajattelin. Vasta alkuviikosta kun nostin sitteriä pykälällä ylöspäin poika alkoi viihtymään pieniä hetkiä. Hermot vaan pienellä menee kun nyrkkikäsillä ei pysty kunnolla leikkimään :D

 

 Ihan aiheen ulkopuolelta on vielä pakko todeta, että vihdoin ymmärrän miksi puhutaan 3kk:n koliikista. Huuto meinaan lakkasi kuin seinään!

 

-Nanna

Vierailija

Onnea uudesta tulokkaasta <3 

Saako kysyä, että mistä/ minkämerkkisiä ovat sairaalakassipostauksessa olevat ihana kassi ja vauvan neuleasu?

Vierailija

Meillä on se puinen lelukaari ja on suosituin ajanviete. Tosin ei meillä olekaan kuin hymynaamahelistin ja yksi Lamazen lelu esillä. Mutta siis kovasti poika lelukaaresta tykkää, välillä oikein riemuissaan kiljuukin kun lelut pyörii.

Vierailija

Meilläkin on tuo sitteri ja erittäin hyväksi havaittu. Vauva oppikin keinuttamaan siinä aivan hurjat vauhdit itselleen. Peppukin välillä osui maahan :).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram