Kylläpä 1-vuotiaat ovat vaan hauskoja! Tämäkin kuva löytyi kamerasta ja se on parin viikon takaa. Meillä taitaa olla tässä viikkosiivous menossa ja Isla on asettautunut tuoliin ihmettelemään, mitä muut touhuavat. 
Yleensä kotityöt ja muut hommat sujuvat parhaiten, kun niihin otetaan lapsi mukaan. Tyttö tykkää vohkia imurin, heti kun sen jättää hetkeksi lattialle. Laitoimmekin keittiön yhteen nurkkaukseen Brion hellan ja allaskaapin, jonka Isla sai joululahjaksi. Siellä lapset kokkailevat, samalla kun äiti tai isä laittaa vieressä ruokaa. Toimii! :) Täytyykin postailla tuosta lasten omasta pikkukeittiöstä joskus vielä paremmin. 
Mukavaa viikon alkua täältä! :) 

PS. Meitä voi seurata istagramissa @eppusenkaapilla täällä. Sinne laitoin tänään mm. kuvan ehkä hienoimmista lasten tennareista ikinä. Käykää kurkkaamassa. :)

Kommentit (4)

Vierailija

Ihana! Meillä nuorin on kova järjestelemään ja etenkin miehen vaatteet katoavat hyvin tehokkaasti pesuun. Toivottavasti tämä pojan into säilyy sillä isoveljensä on aivan päinvastainen eli karkaa heti paikalta jos siivouksesta on puhe. 

-Nanna

Vierailija

Meillä Hupu ottaa heti kun näkee rikkalapion ja harjan ja alkaa siivoilla, samoin hän haluaa oman pienen rätin, vessassa hän alkaa hangata seinää vanhalla pesusienellä joka on menossa jo roskiin. Kova poika siivoamaan ja annankin hänelle tehtäväksi siivota oman maitosotkunsa jos  hän heittää maitopullon lattialle, ei useinkaan mutta joskus hän jopa pyyhkii sen. On niin ihanaa hoitaa tätä pientä miestä, huomenna hän tulee jo ennen aamu kuutta, hohhoijaa, olemme molemmat koko päivän yhtä väsyneitä ja välillä emme jaksa muuta kuin kutitella ja nauraa yhdessä. Olemme ulkona ainakin tunnin jos ei sada vettä kuten tänäänkin olimme, autoja on hänestä mukavaa katsella. Hänen äitinsä pääsee töistä kello 13.30 jos ei joudu tekemään perään heti toisenkin vuoron, sitten päivä hänellä kestää kello 21.15 asti mutta Hupun isä tulee kyllä hakemaan hänet kello 18 viimeistään. Mutta se on työelämä rankkaa ja onhan hänellä mummi ja pappa onneksi tässä olemassa.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Sini: Kiitos!!!  ♥

Nanna: Haha, toihan kuulostaa hyvältä! :) Toivottavasti taito säilyy! ;) 

Vierailija 3: Taaperot on kyllä hauskoja ja aina mukana menossa. :) Toivotavaan nyt lämpimiä ja keväisiä päiviä että pääsette ulkoilemaan ja paljon aurinkoa. Ihana kun autatte noin pienen hoidossa, työelämä on kyllä nykyään aika vaativaa ja kuluttavaa. mukavaa viikkoa teille sinne!  ♥

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram