Tässä postauksessa on muutamia pojan kesävaatteita. Nyt noita lämpimiä säitä onkin kiva muistella, kun ulkona on taas kylmää ja sateista, toivottavasti ei kuitenkaan kauan. Kuvissa näkyvästä Munsterkidsin lippiksestä on tullut pojan suosikkihattu, koska siinä on tuo hirviö. T-paita on Bobo Chosesin ja farkkushortsit I dig denim. 

Potkupyörästä on siirrytty nyt harjoittelemaan ajamista ihan oikealla fillarilla, mutta laitoimme varmuudeksi tähän pikkupyörään nuo apupyörät, koska jalat eivät yltä vielä niin tukevasti maahan. Saa nähdä päästäänkö noista apupyöristä eroon vielä tämän kesän aikana. Kypäränä meillä on ollut aika pitkään käytössä tuo Ticketin pyöräilykypärä, mutta nyt olisi aika hankkia uusi. Kypärän pitäisi olla sellainen, että tarvittaessa sinne mahtuu myös jonkinlainen pipo alle. 

Pojalle on nyt aika sopiva määrä kesävaatteita hankittuna, mutta muutamia t-paitoja pitäisi vielä ostaa. Niitä tuntuu nyt likaantuvan niin paljon, että pesukone saisi olla koko ajan pyörimässä. Ehkä jäämme kuitenkin odottelemaan alennusmyyntejä, jotka alkavat varmasti aikaisin tänä vuonna. 

Kommentit (1)

Vierailija

Ihana asu :). Onko sulla muita kokemuksia Munsterkidsin vaatteista? Ovatko mitoitukseltaan pieniä vai isoja?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram