Olisikohan taas päivän asupostauksen aika. Vuorossa tällä kertaa poika. Kuvat on otettu reilu viikko sitten, ennen näitä viileämpiä syysilmoja, kun olimme lähdössä autolla asioille. Siksi takki puuttuu kuvista, mutta ihan kivalta näytti näinkin.

Jalassa pojalla on yhdet meidän lempifarkut, pehmoiset I dig denimin Newark light housut. Paita sekä pipo ovat myös I dig denimin, ja tilasin ne nyt uudesta syksyn mallistosta. Tykkään tosi paljon IDD:n simppeleistä vaatteista ja niitä meillä onkin aika paljon pojalla käytössä. Jalassa on Hummelin tennarit, jotka poika valitsee melkein aina jalkaansa itse. Huivi on vanha Bobo Chosesin huivi ja kassi Bobon.

Kommentit (4)

Vierailija

Mukavalle näyttää asu ja viimeisessä kuvassa huima temppu! Mulla menee aina kylmät väreet kun omatkin lapset tuolleen temppuilee, mutta se johtuu vaan siitä että itse aikoinani koulussa tulin pää edeltä jäälle.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Joo, tämä viimeinen oli: "Äiti, ota kuva, ota kuva! Mä teen tempun niin ota kuva!" :D Poika on aina ollut tosi kova kiipeilijä. Ei mekään nyt ihan ilman haavereita olla siitä selvitty, mutta nykyään on jo vähän parempi ote kuin ihan pienenä. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram