Vauvalla on meidän vanhempien makuuhuoneessa oma pinnasänky ja nyt ainakin alussa vauva on viihtynyt myös meidän vieressä. Koska asumme kahdessa tasossa halusin kuitenkin alakertaan jonkun pienen väliaikasen ensisängyn ja kuten esikoisenkin kanssa, päädyimme vuokraamaan Vaavisängyn. Vaavisänky on siis samanlainen kuin sairaalassa käytettävä pieni rautainen sänky, jossa on pyörät alla. Sitä on helppo rullata mukana ja se on sopiva tuollaiselle pienelle vastasyntyneelle. Meillä on käytössä myös sitteri (josta myöhemmin lisää) mutta koska en halua istuttaa vauvaa liikaa siinäkään tuo Vaavisänky on kyllä loistava käytössä. Lisäksi tuo pieni ensisänky on sopivan korkealla, joten vauvan nostelu siitä on helppoa. Toki vauvalle voi tehdä ensisängyn myös äitiyspakkauksen laatikosta, mutta sen liikuttelu on vähän hankalampaa ja muutenkaan meillä ei ainakaan löytynyt pahvilaatikolle hyvää paikkaa.

Tuon Vaavisängyn vuokraus maksaa 85€ /4kk ja se sisältää uuden patjan sekä kotiinkuljetuksen. Me saimme sängylle kotiinkuljetuksen heti seuraavana päivänä tilauksesta, joten ainakin pääkaupunkiseudulla tuo toimi myös erityisen nopeasti. Sitten tuon neljän kuukauden jälkeen sängyn saa palauttaa ja postimaksut myös toiseen suuntaan sisältyvät tuohon hintaan. Tämä sänky on nyt vuokrattu meille jo toisen kerran, ja olen edelleen sitä mieltä että se on todellakin hintansa arvoinen. Ja sitten kun sänky on pieni, se ei myöskään jää nurkkiin seisomaan. Esikoiselle katselimme ensin lastentarvikeliikkeistä ensisänkyä, mutta niiden hinnat olivat mielestäni aika kalliita kun sänky on käytössä vain muutaman kuukauden. Lisäksi monien mallien liikuteltavuus oli aika huono pyöristä huolimatta, joten ainakin me suosittelemme Vaavisänkyä! 

Mummo ompeli vauvalle lakanat ensisänkyyn Marimekon tehtaanmyymälästä löytämistäni trikoopaloista ja niiden lisäksi vauvalla on ollut käytössä Mini Rodinin kodinmallistosta ostamani kaksi peittoa, toinen trikoinen kalapeitto sekä lämpimämpi pandahuopa

Tuo pandahuopa on siitä jännä, että se on lämmin ja paksu huopa, vaikka se on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillasta. Kun tuo Mini Rodinin kodinmallisto ilmestyi, luulin ensin, että huopa on fleeceä, mutta tuo materiaali yllätti positiivisesti. Tuo toinen vauvalla käytössä oleva Mini Rodinin pallokalaviltti on sitten tavallinen trikoopeitto, jossa toinen puoli on yksiväristä beigeä trikoota. Pojalle tilasin vielä Mini Rodinin papukaijalakanat, mutta niistä lisää myöhemmin. :) 

Kommentit (2)

Vierailija

Huuh, no ompas hinta noussut tuossa Vaavisängyssä, kun Fionnille sen aikanaan vuokrasimme 70eurolla. Jamesillakin oli käytössä sopivasti pari kuukautta, kun jäi 10 viikkoa vanhemmalle siskontytölle pieneksi. oli siis loppu vuokra-ajan meillä - kätevää. Olen kyllä ihan Vaavisängyn puolestapuhuja minäkin ja ei tuokaan hinta kovin paha ole. Nyt en uskaltanut sitä ottaa, kun pelkäsin, että nuo isoveljet leikkisivät sen kanssa rallia (erittäin todennäköistä), mutta eipä sitä oltaisi tarvittukkaan. Elsi nukkuu vain ja ainostaan sylissä - argh!

 

-Sara

Vierailija

Tuollainen pyörillä kulkeva ensisänky olisikin kätevä! Siis jos olis vauva joka viihtyy makuulla eikä huuda vakiona. Meinasin hankkia pyörillä kulkevan kehdon, mutta onneksi siis jäi hankkimatta ja tilalle kaivettiin pojan vanha Manduca salaa joulupukilta hierontalahjakorttia toivoen.  

 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram