Tässä postauksessa on viimeisiä vähän kesäisempiä kuvia viime viikoilta kun ulkona vielä tarkeni pelkällä t-paidalla. Nyt on ollutkin jo niin viileä, että välikausiasut ovat olleet kovassa käytössä. Ja kun välillä sataa, pyykkikone saa kyllä laulaa ja moppi heilua kun kuraa tulee sisään lapsen kengistä sekä koiran tassuista. Itse en kyllä valita ilmojen viilenemisestä yhtään, koska mahassa matkaava asukas lämmittä aika tehokkaasti muutenkin.

Lasten vaatteissa on nyt syksyllä näkynyt paljon eläinprinttejä, eläinkuoseja ja neuleissa jacquard -kuvioita, joissa usein vilistää jokin elukka. Meillekin noita eläinprinttejä ja kuoseja on tullut ostettua useampia. Poika tykkää erityisesti panttereista, leijonista ja tiikereistä, yllättäen. Myös lasten sisustusjutuissa on noita eläimiä näkynyt aika paljon ja esimerkiksi H&M:n kodin lastenmallistossa seikkailevat "photoprinteissä" söpöt kanit, pesukarhut ja pingviinit. Vauvalle ostinkin vaaleanpunaiset pupulakanat ja muutaman tyynyn sängyn päälle. Keräsin vielä tähän ihan alle muutamia erilaisia hauskoja eläinpaitoja sekä neuleita mitä on nyt näkynyt syksyn lastenmallistoissa.

Ja eläinkuoseista puheen ollen, julkistan tässä myös Aarrekidin lahjakortin voittajan. 50 euron lahjakortin Aarrekidin verkkokauppaan voitti tällä kertaa arpa 146/210: Aarremetsä peitto olisi ihana vauvalle

Onnea voittajalle! :) Laitankin sinulle meiliä kun tuossa se näkyy olevan.

Ja lopuksi pitää vielä vinkata Reiman Test Patrol -hausta. Tuossa ihan ylhäällä onkin vilkkunut Reiman iso mainos jo jonkin aikaa, mutta huomasin vielä tuolta Reiman Facebook -sivuilta, että vielä ehtii ilmottautua 30.9 asti tuohon Test Patrol -kilpailuun. Siellä siis etsitään testaajiksi 3-10 vuotiaita lapsia Reiman talviulkoiluvaatteille. Mutta lisää tuosta Test Patrolista löytyy TÄÄLTÄ. :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram