Aivan, välikausivaatteet. Täällä on jo ekat välikausivaatteet hankittuna (alennusmyyntejä hyödyntäen) ja kohta varmaan saa alkaa niitä käyttämäänkin. Elättelen kyllä vielä toiveita, että valkoinen ja luminen talvi palaisi mutta huonolta näyttää. Eilen vielä kaunis ja luminen piha kasvaa tänään nurmikkoa. Ja muualla paistaa sitten asfaltti ja kuralöllö. Plääh.

Epulle olen ostanut kevääksi kaksi erilaista välikausitakkia. Toinen niistä on Molon Hopla snow denim välikausitakki ja toinen loppukevääksi sekä syksyä ajatellen Molon Cloudy Denim softshell- takki. Näiden takkien kanssa pitäisi hankkia vielä välikausihousut. Olen housuiksi suunnitellut Molon Haven välikausihousuja. Niitä meillä on ollut joka koossa useana vuonna aina 86cm lähtien. Nyt ostin syksyllä myös Islallekin omat Havenit Mini A Turen takin kaveriksi.Onneksi olen tajunnut säästää muutamat noita Epun vanhoja housuja Islalle, mutta ne ovat vielä isoja. Tuo Haven -housujen malli on vaan niin hyvin istuva ja nätti päällä (ja ovat kestäneet kovassa käytössä loistavasti), joten niistä on tullut kestosuosikki.

Softshell- takin kanssa on vähän sama juttu. Jotkut saattavat muistaakin, että meillä on Molon softshell ollut käytössä monena vuonna, ja ostin täksikin kevääksi taas uuden, tosin uudessa värissä tällä kertaa. Softshell-takki ja välikausihousut ovat tosi hyvä yhdistelmä keväällä, ja on meillä niillä menty pitkälle syksyynkin jos ilmat vaan ovat sallineet. Myös Islaa odottaa oma Molon softshell kaapissa (alelöytö sekin), mutta se takki taitaa olla vielä sen verran reilu, että se jää odottamaan ensi syksyä. 

Molon Cloudy välikausitakki onkin sitten uusi tuttavuus. Meillä on kyllä ollut aiemmin Molon välikausihaalareita, mutta näitä takkeja en ainakaan nyt muista aiemmin meille ostaneeni. Tänä keväänä sitten kokeilen, millainen tuo Cloudy on Haven -housujen kanssa.

Islan välikausivaatteet ovatkin sitten vielä mietintämyssyn alla, samoin molempien kenkäpuoli. Varmaan ainakin jotkut Goretex-kengät pitää hankkia kevääksi. Jos hyvä tuuri käy, Epun syksyiset Vikingin Goret mahtuvat vielä. Mutta millähän pikku neidin olisi paras keväällä tepsuttaa?

Lopuksi vielä lupaamani alevinkki. Eli Ratkiriemussa on paljon Molon vaatteita nyt alessa (sekä ulkoilu että sisävaatetusta). Minähän meille sieltä jo tilasin Molon Polaris haalarin ensi talveksi (tämän), ja josta postasinkin jo aiemmin. Myös Islalla vikassa kuvassa olevia heppapaitoja löyty sieltä alessa (täällä). 
Onkos kukaan muu ehtinyt miettiä vielä välikausivaatteita ja oletteko hyödyntäneet alennusmyyntejä? :)

Kommentit (8)

Vierailija

Ei tässä paljon ole talvella toppaa tarvittu! Saa nähdä ehditäänkö käyttämään pienimmällä talveksi ostettua Reiman haalaria kertaakaan kun on niin reilu ettei sillä vielä paljon pihalla leikitä ja unilla on riittänyt ohuemmatkin. 

 Meillä on pojilla välikausihaalarit olleet koko talven esillä ja lämpöisimmillä vesikeleillä käytettykin. Pienimmän oma tuskin mahtuu koko kevättä (tai mistäs tosta tietää?!), mutta isomman menee takuulla. Takki ja housupuolta kyllä olisi ostoslistalla useammat kappaleet. Itseasiassa juuri eilen illalla kyllä katselinkin Ratkiriemussa Molon housuja, mutta hitaudestani tunnettuna en tietenkään vielä tilaukseen asti päässyt :)

-Nanna

Vierailija

Meillä oli viime syksynä ekat Molon välikausihousut ja tykkäsin kyllä kovasti housujen kapeasta mallista. Pieni viilto tuli housun lahkeeseen saumateippauksesta, mutta muuten kestivät oikein hyvinä. Enköhän päädy ostamaan tänä keväänä molemmille tytöille nuo housut!
Molemmat takitkin näyttää tosi kivoilta!

Softshell-materiaaliin tutustuttiin viime syksynä ekaa kertaa ja tykkäsin kovasti! Meille on nyt matkalla H&M softshell-takit. Kivan näköiset oli ainakin tuotekuvissa! Toivottavasti malli on myös hyvä ja olisivat kestävät takit, edulliset ainakin ovat! :)

Täytyykin varmaan kohta käydä paremmin läpi meidän kevätjemmat ja tehdä tarvekartoitus! :)

- Pia
http://jotaintekemista.blogspot.fi/

Vierailija

Millainen on softshell käytössä, ja miten eroaa vaikka hopla-takista? Pitääkö yhtä hyvin tuulta ja pienen tihkusateen? Mitä etuja verrattuna normi vk-takkiin? Onko lämpöisempi tai kevyempi?
Olen ihan pihalla koko softshellistä. :)

Vierailija

Hei! Onko tuo turkoosi softshell caicos värinen? Onko luonnossa minkä sävyinen (kuvassa näyttää aika vaalealta)?

Vierailija

Kiva postaus ja kiitos alevinkistä. Itse ehdin jo tilata toisesta nettikaupasta molo kidsin polarikset lapsille jemmaan ensi talveksi. Nyt sitten toivotaan, että menee kokoarvailut oikein. Tykkään itse hyödyntää alet , varsinkin kun ostaa kahdelle, tulee säästöäkin kivasti :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Meille tulikin nyt taas talvi (ainakin hetkeksi kunnes lumet taas sulaa) :) Toivottavasti teidän talvihaalari mahtuu sitten vielä ensi syksynä, jos jää nyt pitämättä.
Ollaan katseltu varmaan samoja housuja, mitä kokoa ostat teidän vanhemmalle pojalle Molon housuista? :) Mä olen nyt uudet takit ostanut jo 116cm.

Pia: Voi ei, tylsää jos saumateipit oli niin kovat. Joskus jos ne on kiinnitetty liian kuumalla, ne voivat tulla liian koviksi ja viiltää kankaan. :(
H&M:n softshellit on  kyllä kivannäköiset. Eiköhän ne ole myös ihan hyvät! Me ollaan kyllä tykätty softshelleistä käytössä. :)

Vierailija: Softshell on tuulenpitävä ja vettähylkivä tai vedenpitä, ja se on kevyempi ja notkeampi. Ja varsinkin jos kuoritakki + välikerros on liian lämmin softshell on hyvä vaihtoehto. Usein softshell on myös hengittävämpi. Se myös tavallaan poistaa yhden kerroksen kerrospukeutumisesta, kun siinä ns. yhdistyy kuori+välikerros.

Vierailija 4/5: Juu, tuo meidän on tuo Caicos väri. Se ei ole kyllä luonnossa ihan noin vaalea vaan kunnon turkoos/aqua. :)

Vierailija 5/5: Kiitos ja eipä kestä. :9 Koitan jakaa näitä enemmänkin jatkossa. :) Mä olen kans nyt oikein suunnitellut, että mitä koitan hankkia alesta lapsille, tulee hyvät säästöt kun miettii jo ensi syksyä ja talvea. :)

Vierailija

116cm:n kamppeita olen ajatellut hommaavani. En vaan yhtään sitten tiedä minkä kokoista pienimmälle! 80 vai 86? 80 tuntuu pienelle reilu 1,5 vuotiaalle, mutta 86 taas tuntuu tällä hetkellä valtavan suurelle. Toisaalta meillä taitaa olla kasvukausi menossa ja isompi menisi varmuudella myös syksyllä.

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram