Tänään tehdään pieni kurkistus Ebben SS15 kevääseen. Malliston pääväreissä näkyvät mm. pastelli aqua sekä taube.

Tässä pieni kurkistus Ebben SS15 kevääseen. Jos Ebbe ei ole jollekin tuttu merkki, nopea kertomus siitä. Ebbe on ruotsalainen lastenvaatebrändi, jonka nimi muodostuu sanoista extra beautiful basic equipment. Tämä onkin koko merkin perusajatus, eli kauniita, laadukkaita ja mukavia perusvaatteita hintatietoisille vanhemmille. Mukavuus, istuvuus sekä skandinaavinen pelkistetty tyyli ovat malliston perusta. 

Kuvissa Epulla on päällään Seon shortsit, Ten huppari ja Steve t-paita. Islalla on Stina mekko ja Soe myssy. Epulla on käytössä koko 110, ja Islalla 86/92 (joka on vielä reilu mutta kesällä varmaan ihan sopiva. Mitoitus on hyvin kokoaan vastaavaa ja shortseissa on kiristysmahdollisuus vyötärön sisäpuolella, joten nämä housut pysyvät hoikallakin pojalla jalassa.
Itse tykkään kovasti tästä vaaleasta pastelli aquasta, joka näyttää taas uudelta verrattuna viime kevääseen. Tytöillä oli tämän värin kaverina murrettu roosa, joka sekin on myös kaunis ja sopii yhteen tämän haaleanvaalean vihreän kanssa täydellisesti. Viime keväänä Ebbellä oli mallistossa ihana vaalea minttu, joka oli tosi suosittu kevätväri. Islalla näkyykin tuo Ebben viimekeväinen jumppis täällä ja Epun samanvärinen hupparikin on vilahdellut blogissa. 

Ebben koko kevätmallisto on nähtävissä kuvastossa täällä. Onko ebbe teille tuttu juttu? 
Suomessa ebbeä myyvät mm. Punavuoren peikkoRatkiriemu, Pikkuotus, Bellabambina ja Little Copenhagen

* Kuvien Ebbe vaatteet saatu blogin kautta.

Kommentit (9)

Vierailija

Onko nämä uusimmat sellaista ihanan pehmeää? Meillä on parin vuoden takaista ebbejä ja sitten juuri pesin arvonnassa voittamani vaatteet vauvalle ja nämä uudet on ihanan pehmeitä.

Vierailija

Näyttääpä tämäkin kivalle värille! Meille on aina joka mallistosta jotakin kotiutunut. Nämä sovituskuvat kyllä auttavat jos pähkäilen taas pojille oikeaa kokoa. Ovat kumpikin nyt niin hassun kokoisia ettei aina oikein tiedä mikä olis hyvä :)

-Nanna

Vierailija

"Hintatietoisille vanhemmille"? Eli ihmiset maksavat perus T-paidasta 22e jotta muut hintatietoiset tietävät että nyt onkin "vähän parempaa seppälää" päällä?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Kyllä nämä on aika pehmeitä. :) Näissä ei minusta ole mitään erityistä viimeistelyä pinnassa, mutta ovat silti oikein mukavia.

Vierailija 2: Selvitän asian ja palaan tähän. :) 

Nanna: Sama juttu, välillä kun osuu juuri kokojen väliin. Ja viime syksyinen sekä keväinen jumppis oli ainakin ihana ja on ollut paljon käytössä. Samoin se mintunvihreä huppari. :)

Vierailija

Minkä kokoinen lippis Epulla on päässä? Tilasin joitakin kuukausi sitten samanlaiset farkkulippulippikset molemmille pojille, mutta niistä 3-5v ei mahtunut edes vajaa kaks veen pieneen päähän. Hänelle oli 6-12v sopiva. 4veelle tuo isompikaan ei mahtunut, vaikka pää on jotain 51-52.

Vierailija

Meillä tykätään ebbestä kovasti ja meillä on merkkiä aika paljon ollutkin.
Kauniita ja meidän kokemuksen mukaan tosi hyvälaatuisia vaatteita! ;)
Kevätmallisto on kovasti mun mieleen, paljon ihania juttuja!

- Pia
http://jotaintekemista.blogspot.fi/

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 7: koitin etsiä lippiksestä kokolappua mutta en löytänyt. Luulen, että tuo Epun lippis on joku mallari, koska siinä ei ollut lappuja. Meillä pään koko on 52 , mutta nyt on vähän huono sanoa, kun en löytänyt tuosta mitään kokolappua. :-/

Pia: Sama kokemus meillä! Juuri tänään katselin tuota Islan jumppista, jota on pesty tosi paljon ja käytettykin huolella, niin on edelleen tosi siisti. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram