Kävin eilen elämäni ensimmäisillä ebbe -kutsuilla, jotka oli järjestetty Riikan kotona samalla pienten pikkujoulujen merkeissä

Kävin eilen elämäni ensimmäisillä ebbe -kutsuilla, jotka oli järjestetty Riikan kotona samalla pienten pikkujoulujen merkeissä. Kutsuilla saimme tutustua ebben mallistoon sekä Riikan ebbe kauppaan, ja pääsimme myös testailemaan vaatteita ihan livenä.

Merkki ebbe on lyhenne sanoista extra beautiful basic equipment ja nuo sanat kyllä kuvaavat mallistoa todella hyvin. Vaatteet ovat kaikki hyvin yksinkertaisia, mutta silti kauniita, kuten myös kaikki ebben omat tuotekuvat (täällä). Mallisto koostuu pääasiassa laadukkaista trikoo- ja denimvaatteista, mutta mukana on myös muutamia kangashousuja ja paitoja. Malliston punainen lanka on minimalistinen sekä hyvin skandinavinen ilme, joka näkyy kaikissa tuotteissa.

Ebben mitoitus on pienehköä ja kapeahkoa, joten ainakin meille se istuu tosi hyvin. Mitoituksesta yleisesti vielä sen verran, että trikootuotteet menevät 10cm:n välein, ja kankaat (woven) 6cm:n välein.

Ebben hintataso on mielestäni alempaa keskihintaluokkaa, joten nämä ebbet eivät ole hinnalla pilattuja. Trikoolegginsit ovat Riikan kaupassa 12?, perus trikoopaidat 15? ja swetaritakit 23?.

Mallistossa oli muutama suosikki, joista tykkäsin tosi paljon, mutta niistä postaan vähän myöhemmin lisää. Tässä alla vähän kuvia ebbestä ja kutsuilta. 

 (Postaus on tehty yhteistyössä Riikan ebbe kaupan kanssa) 

PS. Joululahja-arvontaan ehtii vielä osallistua tämän päivän ajan. Arvon voittajat illalla. Pari muutakin kivaa pientä arvontaa on tulossa vielä ennen joulua, joten pysykää linjoilla :)

Kommentit (3)

Täti Ruskea

Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Oon aina ollut perusvaatteiden kannattaja ja toiminut myös yhden laatulastenvaatemerkin jälleenmyyjänä vuosia ;) (en enää). Mukava nähdä ebben kevätmallisto. Pidän myös siitä, että vaatteet sopivat keskenään yhteen sekä tyyliltään että väriltään, ettei yhden vaatteen ostamisen jälkeen pidä laittaa koko vaatekaapin sisältöä uusiksi... Ebbellä on varmasti mietitty juuri tällaisia asioita.

Nanna

Meillä oli kesällä Tellulla ebben mekko. Tai ei se mikään mekko ollut kun en tilatessa tienyt ja heti tajunnut olevan pientä kokoa. Kovasti sitä silti käytettiin :)

Sini

Mäkin tykkään kovasti näiden ulkonäöstä, helppo yhdistää minkä vaan kanssa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram