Muoti-ikoni Diane von Furstenberg on tehnyt täksi kesäksi yhteistyömalliston babyGapin kanssa. Käväisin eräänä iltana Shanghaissa Gapilla ja pääsin ihan livenä ihastelemaan DVF:n lastenmallistoa. Malliston tunnus on keltainen origami-tyylinen elefantti, jollaisen näin myös myymälässä jättikoossa. Mallistosta löytyy graafisia ja eksoottisia kuoseja suoraan tropiikista ja printtejä, joissa on myös etnisiä vaikutteita mm. azteekkikuvioista. Malliston pääväreinä ovat musta, valkoinen, keltainen, turkoosi ja pinkki. DVF:n mallisto taitaa pääasiassa olla tytöille, mutta kyllä sieltä myös muutama unisex juttukin löytyy. Mallistosta löytyy myös ihana video, jonka voi katsoa täältä.

DVF:n lisäksi Gapilla oli lapsille monta eri kesäteemaa. Yksi isoimmista oli Americana, jonka päävärit ovat punainen, sininen ja valkoinen. Teemaa kuvaillaan näin: "We're counting down the BBQs and fireworks in classic red, white and blue. Think cherry red swimsuits for splashing in sprinklers and plaid shirts plus bold shorts for block parties ahead."

Pojille oli tarjolla näkyvästi supersankari- sekä sarjakuvavaatteita Junkfoodilta. Ostin Eppuselle tuliaisiksi mm. keltaisen kesätopin, jossa komeilee käsin piirretty Batman. Myös poikien rantavaatteet olivat aika hauskoja ja myös niissä oli vaikutteita sarjakuvista.

 

Baby-puolella yksi iso trenditeema oli Lawn Party, jonka pääväreiksi nousivat meloonin punainen, denim, keltainen sekä meleerattu vaaleanharmaa. Ostinkin meidän uudelle tulokkaalle pienen setin, joka menee sekä tytölle että pojalle. Nahkaiset pienet tossut löytyivät "local marketilta", ja niiden hinnaksi taisi jäädä alle 7 euroa. 

 

 

 

Kommentit (7)

Vierailija

Noi Junkfoodin vaatteet on kyllä kivoja, jopa mun mielestä joka en yleensä tykkää hahmovaatteista. :)

Ja tuommonen DVF:n kietaisumekko olisi kiva äidille. ;)

 

T. MrsAgatha

Vierailija

Suloinen pieni matonen ja tossut! Ja mukavia vaatteita näytti olevan isommillekin lapsille tarjolla :)
-Nanna

Vierailija

Ihana tuo matosetti ;)
Gapilla oli viime kesänä myös DVF yhteistyömallisto, joka oli meillä aikamoinen hitti, tämänvuotinen on kiva, mutta ei ehkä niin onnistunut kuin se viimevuotinen.
*riikka*

Vierailija

Ihania vaatteita tuossa DVF-kokoelmassa :-) Kiitos vinkistä! Täytyy heti piipahtaa CAP:n verkkokaupassa... 

T. Ullis 

Vierailija

Miten ihmeessä mä olen missannut sun blogin, siis ihan mieletön :) Jotenkin niin kivan maanläheinen ja tavallinen mutta silti tarpeeksi blingblingiä ja hehkutusta. Esittelet kaiken niin iloisenvärisesti ja pirteästi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram