Cybex kokemuksia

Kerroin jokin aika sitten täällä teille meidän Cybex turvaistuimista, jotka saimme lapsille Jollyroomista. Tuolloin jo vihjailin vähän arvonnasta, jonka saan tähän liittyen pitää. Mutta muutama sananen vielä sitä ennen näistä turvaistuimista. 

Jollyroomissa on tarjolla todella kattava valikoima erilaisia turvaistuimia, mutta nämä Cybexin istuimet olivat meidän valinta kaikista vaihtoehdoista. (Kaikki turvaistuinvaihtoehdot ovat nähtävissä täällä). Vinkkinä, että siellä on nyt myös paljon tarjouksia turvakaukaloista sekä turvaistuimista. Noita Cybexin istuimiakin on Jollyroomissa monta eri mallia ja väriä.

Olemme kyllä olleet tosi tyytyväisiä valintaamme. Ennen kun päädyimme näihin istuimiin, pohdin kovasti onko tuo palkki vaikea kiinnittää ja mitä tyttö on siitä mieltä, mutta kyllä se kiinnitys alkoi sujua muutaman kerran jälkeen ihan sujuvasti. Tyttökään ei ole vastustanut palkin käyttöä yhtään ja oli kyllä heti ihan sinut sen kanssa. Tuota Islan istuimen asentoa on helppo säätää jos pieni matkustaja nukahtaa. Istuimen etuosassa on säätökahva, jolla istuimen saa yhdellä kädellä vaihdettua lepoasentoon. Ja kun joku viimeksi kysyi kommenteissa tuosta vyön kiinnityksestä (eli meneekö vyö sivutyynyn päältä vai välistä kun palkki on käytössä) niin tarkistin asian Cybexiltä ja tällaisen vastauksen saimme: "Turvallisuuden kannalta ei ole eroja onko vyö ohjeiden mukainen vai niin kuin kolaritestivideolla. Kulkureitti on olemassa ja käytetään kun turvatyyny on poistettu ja istuin käytetään turvavyöistuimena. Eli voitte ihan hyvin itse päättää miten haluatte kiinnittää istuimen autoonne."

Pojan istuin on kyllä ihan omaa luokkaansa, se on niin mukava ja helppokäyttöinen verrattuna pojan vanhaan istuimeen. Kiinnistys on todella yksinkertainen eikä siinä ole paljoakaan varaa virheille. Istuimessa on säädettävä niskatuki (3 asentoa), joten jos poika nukahtaa, pää ei painu rinnalle. Tämä on ihan hyvä toiminto, koska meillä poika nukahtaa edelleen melkein joka kerran autossa, vaikka matka olisi lyhytkin. Video turvaistuimesta löytyy täältä.

Ja sitten siihen mukavaan asiaan eli arvontaan. Eli saan arpoa teidän lukijoiden kesken yhden Cybexin Solution X2-fix turvaistuimen, eli samanlaisen istuimen joka meidän Epulla on (tämä). Arvottavan istuimen väri on myös Ocean (sinimusta). Käy siis tykkäämässä Facebook-sivuistani ja osallistu siellä samalla arvontaan kommentoimalla ja linkkaamalla suosikkituotteesi Jollyroomista. Se voi olla ihan mikä vaan. Arvonta-aika alkaa NYT ja päättyy perjantaina 5.12 klo 23.59. Ja arvonta on siis TÄÄLLÄ (linkki). Onnea arvontaan! 

PS. TÄÄLTÄ löytyy tämä ensimmäinen postaukseni näistä Cybexin istuimista. Kannattaa tsekata sekin. 
* Yhteistyö / arvontapalkinnon sponsoroi Jollyroom.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram