Heti Me&I pilviuutuuksien perään vielä päivän toinen lastenvaatteisiin liittyvä "muotiuutinen". Cubus -muotiketju lanseeraa lastenvaatemallistonsa Suomeen. Ensimmäinen lastenvaatemallisto tulee myyntiin Salon uuteen Cubus-naistenvaateliikkeeseen. Kuluvan vuoden aikana lastenvaatemallistot saapuvat myös pääkaupunkiseudulle Tapiolan ja Jumbon kauppakeskuksien Cubus-liikkeisiin. Uusia Cubus-liikkeitä tullaan avaamaan loppuvuonna myös Kamppiin ja Kotkaan.

Tässä Cubuksen lastenvaatemallistossa on vaatteita 2−14-vuotiaille lapsille ja se jakaantuu kahteen osastoon, joista toinen on 2−8-vuotiaat lapset ja toinen 9−14-vuotiaat. Lasten AW13 syys-talvimallistossa on kolme teemaa: British blues, rustic industry ja a splash of pop art. Malliston avaintuotteita ovat muun muassa farkut, chinot, farkkupaidat, printtipaidat, paksut neuleet, parkat sekä värikkäät untuvatakit.

Ruotsissa noita Cubuksen lastenvaatteita onkin ollut jo saatavilla hetken aikaa, joten Ruotsin Cubus nettisivuilta voi käydä jo vähän kurkkimassa noita lastenvaatteita etukäteen. Näitä siis odotellessa! Itseäni kiinnostavat erityisesti nuo vauvojen vaatteet. :)

Kommentit (7)

Vierailija

Taas yksi halpisketju, jossa ei tartte shoppailla... aikuisten vaatteet ovat huonolaatuisia, neuletakki ihan nyppyinen vuoden käytön jälkeen ja bikineistä olis tunkeneet kaarituet ulos, ellen olisi ommellut niitä paremmin kiinni. Turhauttaa kun aina vain uudet riistofirmat teke halpatuontikamaa shopaholisteille, joita ei kiinnosta kuin ulkonäkö. Tuotannon eettisyyden ja ekologisuuden kustannuksella.

Vierailija

Siis onko Jumbossa Cubus?

Cubuksellahan on joskus vuosia sitten ollut lastenvaatteita, ja silloin  ne ainakin oli kivoja ja ihan ok laatuisiakin.

Vierailija

Olen ostanut Ruotsista Cubuksesta lastenvaatteita ja ne olivat ainakin ihan ok laatuisia. Mielestäni tyyliltään ja laadultaan aivan henkkamaukkaa vastaavia ja hinnatkin muistaakseni kieppuvat samoissa lukemissa. Tosin puhun nyt siitä vanhemmasta henkkamaukasta joka mielestäni oli paljon laadukkaampaa kuin nykyinen.

 

Terkuin, anana

Vierailija

samoilla linjoilla ensimmäisen kommentoijan kanssa. On ikävää ajatella että pienet aasialaiset kätöset valmistavat lähes palkatta meidän pienten vaatteet. Ainakaan ei kannata ostella vain ostamisen ilosta kun on halpaa. Jostain se hinta aina muodostuu.

Vierailija

Ihan käyttöön ostin lapsille vaatetta Salon Cubuksesta, en todellakaan kaipaa turhaa roinaa ympärilleni. Laatu on mielestäni ok, kuten hinnatkin. Tosin nyt oli -30% avajaistarjous lastenvaatteista, joten siinäkin mielessä oli edullista.

Vierailija

Olen Tukholmasta ostanut Cubuksen lastenvaatteita ja laatu on ollut hintansa mukainen, eli matala. Halvalla tehtyjä, halvoista materiaaleista. Ei kiinnosta yhtään ostaa niitä enempää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram