Crocs talvikengät kokemuksia

Viimeistä Crocs Test Squad kokeilua viedään. Tällä kertaa minä ja mies saimme kokeiltavaksemme Crocsin aikuisten talvikengät. Minulle tulivat naisten AllCast Waterproof Duck Boot saappaat (nämä) ja miehelle vastaavat miesten Duck Bootsit (nämä). 

Kerron nyt ensin näistä omista kengistäni. Aluksi olin tapani mukaan hieman epäileväinen voivatko isot talvikengät olla yhtään mukavat. Nämä Duck bootsit ovat nimittäin aika kookkaat ja tukevat ja ihan kunnon talvikenkien näköiset. Kun ekat lumet tulivat, laitoin kuitenkin kengät jalkaan ja lähdin lenkille koirien kanssa. Sittemmin olen käyttänyt niitä myös näillä kosteilla syysilmoilla.


Duck Bootsit ovat aika laadukkaan tuntuiset ja hyvin kevyet jalassa, jos vertaa moniin muihin vastaaviin talvikenkiin. En saanut edes rakkoja niistä vaikka kävelin ekalla kerralla aika pitkän lenkin ihan uusilla kengillä.

Täällä ei ole ollut vielä kovia pakkasia, mutta ainakin pienillä miinusasteilla ne ovat pitäneet jalat ihan lämpöisinä ilman villasukkiakin. Kenkien koko on aika pientä, eli jos miettii kahden koon välillä, kannattaa valita isommat. Duck bootseissa on "relaxed fit" joten ainakin itse saan tuonne helposti vielä paksummankin sukan mahtumaan jos tarve vaatii. En kuitenkaan usko, että itse tarvitsisin näiden kanssa villasukkia, koska kengät ovat jo itsessään aika lämpimät. Minusta nämä saappaat toimivat parhaiten sohjossa sekä lumessa ja niillä on mukava kävellä huonossakin maastossa, juuri esim. koirien kanssa tai vaunulenkillä.

Sitten vähän miehen mielipiteitä omista kengistään. Näissä on sama juttu kuin naisten kengissä, eli ovat pientä kokoa. Mies joutuikin ottamaan yhtä kokoa isommat kuin mitä hänen oma kengän kokonsa on. Hän myös tykkäsi kenkien ulkonäöstä ja tuosta sinisestä väristä. 

Mies kommentoi kenkiä hyvin kevyiksi sekä helpoiksi. Ne on kuulemma helppo sujauttaa jalkaan, vaikka ei solmisi kengännauhoja (ne pysyvät jalassa hyvin). Varpaat ovat pysyneet kuivina, joten kumisaappaita ei ole tarvittu loskakeleillä. 
(Kengät saatu blogin kautta)

Kommentit (5)

Vierailija

Mulla itselläni on parin vuoden takaa Duck Bootit ja ne on niin mukavat kengät kuin olla voi! Helpot ja nopeat sujauttaa jalkaan kun vie roskapussin. Hyvät pidemmällä kävelylenkillä. Itse yleensä laitan vain villasukan, ilman toista sukkaa ja on lämpimät. :) Hyvät märällä kelillä, hyvät pakkasella eli ei tarvitse miettiä omaa pukeutumista kovin tarkkaan siinä vaiheessa kun lapset odottaa kuumissaan toppavermeissä. Parhaat talvikengät tähän mennessä!

 

-marikahen :))

Vierailija

Mä olen noita kuolannut, kun vaikuttaisivat täydellisiltä mun tarpeisiin. Ainut miksi en jo ole ostanut, on, kun olen miettinyt onko kovin liukkaat eli mitä kokemuksia teillä on? Onko pohja samallaista materiaalia kuin perus-kesä crocseissa?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 3/3: Täällähän ei tuota lunta ole ollut kuin sen muutaman päivän ajan, mutta tuolloin kun kävelin sekä näillä ja kerran UGGeilla, niin nämä eivät luistaneet yhtään, UGGit olivat edelleen tosi liukkaat. :) Pohja on mun ymmärtääkseni sitä Crocs-materiaalia, mutta se on ihan erilainen kun kesämalleissa. Näissä pohja on kuin talvikengissä eli sellainen, missä on paljon "nypylöitä" ja sellaista karheaa pintaa eli on pitoa erilailla. :) 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

3/3 jatkan vielä.. eli sillon kun täällä oli lunta niin kävin koirien kanssa lenkillä sellaisessa vähän huonossa maastossa, jossa oli myös lunta ja vähän hankala kävellä, niin nämä olivat kyllä silloin tosi hyvät jalassa ja ihan erilaiset kuin esim. UGG:t joissa sain taiteilla että pysyin pystyssä. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram