Jotkut teistä saattavat muistaa, kun kerroin meidän olevan mukana Crocs Test Squad -ryhmässä muutaman muun bloggarin sekä Facebookista valitun perheen kanssa. Tällä kertaa kokeilussa ovat Crocsin Colorlite bootsit, jollaiset meillä on nyt käytössä sekä minulla että Epulla.

ColorLite -saappaat ovat todella pehmeät, joustavat ja kevyet syksykengät. Nämä kengät on kai tarkoitettu pääasiassa välikauteen ja kylmille syksyisille ilmoille, mutta itse luulen kyllä pärjääväni näillä myös Etelä-Suomen talvessa, koska nämä kengät ovat myös hyvin lämpimät. Kengissä on pehmeä keinokarvavuori, joka lämmittää mukavasti. Mitoitus on minusta pienehköä, ehkä johtuen tuosta karvavuorista (se vie vähän tilaa pituudesta). Saappaat on tosi helppo vetäistä jalkaan ja ottaa pois, jonka takia nämä ovatkin olleet nyt kovassa käytössä meillä. Lasten kengissä on vielä sivuilla tarrakiinnitys, jonka avulla saappaat on vielä helpompi laittaa jalkaan ja ottaa pois. Tosin meillä poika ei tuota tarraa juurikaan joudu availemaan, vaan kengät sujahtavat jalkaan ihan muutenkin helposti.

Lapsille värivaihtoehtoja on kolme; beige, tummansininen sekä murrettu punainen. Aikuisille taas värivaihtoehtoja on neljä; musta, tummanruskea, beige sekä tumma violetti. Itse valitsin tietysti mustat, ja nämä mustat töppöset sopivatkin sitten moneen menoon. Itse ensin epäilin kuvan perusteella, voivatko nämä olla kivannäköiset aikuisella, mutta sitten kun sain sovittaa kenkiä jalkaan, ne näyttivätkin paljon paremmalta kuin tuotekuvissa. Näin syksyisin kyllä tulee käytettyä aika paljon myös kumisaappaita, mutta nämä ovat selvästi se lämpimämpi vaihtoehto myöhäiseen syksyyn ja alkutalveen, eikä näissäkään ole varpaat kastuneet.

Tässä vielä speksit:

* Todella mukavat jalassa.

* Kevyet ja joustavat, mutta lämpimät.

* Helppo pukea ja riisua.

* Mitoitus ehkä vähän normaalia pienempi pituudesta.

* Sisällä karvavuori lämmittämässä.

* Lasten mallissa tarrakiinnitys.

* Koot lapsilla 22/23 - 30/31 (täällä) ja naisilla 33/34 - 42/43 (täällä).

Kommentit (3)

Vierailija

Mua vähän harmittaa etten tajunnut ostaa isomalle pojalle noita juniori koossa. Tyttö on tykännyt omistaan niin paljon että varmasti olisi olleet pojallakin kovassa käytössä. Kelit kyllä näyttävät pysyvän vielä hyvinä joten vielähän nuo ehtisi hankkia. Tosin en sitten tiedä onko se juniorikoon karva pojasta ihan tyttöjen juttu.

-Nanna

Vierailija

Mä ihastuin tietty heti niihin ruskeisiin naistenkenkiin! Mulla on yhdet karvavuorilliset ruskeat Crocsit ja ne on käytännössä parin viime talven aikana syrjäyttäneet kaikki muut talvikenkäni. Niiden sisälle kun laittaa villasukan pakkaspäivinä, ei todellakaan tule kylmä. 

Tuo Epun takki on ihana! Milloin on ollut ruskeina?

Täti Ruskea

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram