Huomenta! Onko linjoilla ketään muuta, jolla on kevät- ja kesäkengät vielä hankkimatta? Jos satutte pitämään Crocseista, tässä tulee nyt hyvä alekoodi Crocsille. Koodilla EPPU20 saa 20% alennuksen Crocsin nettikaupasta. Alekoodi on voimassa vain 26-28.3 eli kannattaa olla nopea.

Tässä alla vielä poimintoja kevään uutuuksista ja omista suosikeistani. Kävin liikkeessä kokeilemassa muutamia kevätkenkiä ja täytyy vinkata, että nuo aikuisten stretch sole -kengät ovat aivan ihanat jalassa. Monissa naistenkengissä on myös ihania karkkivärejä, joista minä ainakin tykkään.

3-vuotias on meidän perheessä kuitenkin se suurin Crocs-fani ja ainakin viime kesänä ihan perus Crocsit olivat hänen lempikenkänsä, koska ne on helppo vetää itse jalkaan ja ottaa pois. Ja hän tietysti valitsee suosikeikseen sen mallin, joista äiti vähiten tykkää, arvatkaa mitkä Crocsit? Vrrrrrum... ;) Kevään uusia "Rokseja" voi kurkkia TÄÄLLÄ.

*Alekoodi yhteistyö Crocsin kanssa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram