Aina välillä on tylsiä hetkiä.

Onneksi minulla oli yllätys asioilta tullessani. Ostin Epulle uuden värityskirjan ja öljypastelleja, joista lähtee hyvin väriä. Eppu on nyt ollut tosi innostunut värityskirjoista, ja koska vanha rakas Miffyn värityskirja oli täynnä, päätin tuoda pojalle uuden. Harmi vaan, että noin pienille on vähän hankala löytää sopivaa, monet värityskirjat kun ovat vähän isommille ja kuvat ovat aika monimutkaisia. Miffyn värityskirjassa on todella yksinkertaiset ja isot kuvat, joita Eppu on hartaudella värittänyt.

Löysin Tiimarista uuden kirjan, joka saa nyt kelvata hetkeksi. Sen nimi on "The Boys' Colouring Book. Hmm.. pitääkö värityskirjojenkin olla suunnattu joko tytöille tai pojille? Noh, onneksi sieltä löytyi iso aukeaman kokoinen rekan kuva, josta Eppunen sitten innostui ja alkoi värittämään sitä kunnolla. Jos kuvat eivät ole kivoja, poika vaan suttaa. Miffyn värityskirja oli kyllä hitti. Olin ihan ihmeissäni kuinka tarkkaan pieni poika väritti Miffy -pupuja. Samanlaisia uusia ei vaan taida löytyä mistään (?). Tuonkin Miffyn sain joskus kollegaltani töissä ihan vitsillä. Ja hän on tainnut ostaa sen jostain reissusta. Mistähän löytyisi hyvä värityskirja pienelle alle 2-vuotiaalle? Mutta jos ei löydy, niin kyllä me tuolla poikien omalla väristyskirjallakin pärjätään.. ;)

Kommentit (24)

- A - d - é - a -

Lauantai huomenta, vitsit miten söpö pörröpää sieltä sohvanreunan yli kurkistaa! Ja onpa pieni herranen taitava ja tarkka värittäjä ikäisekseen! -Tiina

- M -

Voi, Eppusella on selvästi jo idea miten väritetään. Taitava poika! Täytyypä meidänkin taas ottaa kynät esiin. Ne ovat olleet jonkun aikaa piilossa, kun piirroksia ilmestyi seiniiin yms... Mä en osaa valitettavasti auttaa hyvien väristyskuvien metsästämisessä. Mielelläni luen vinkkejä myös :-)

Eppusen kaapilla

Kiitos :D Aluksi Eppu vaan sottasi, mutta sitten kun tajusi "idean" niin on väritellyt noita ihan innoissaan. Mutta noi Miffyt on tosi kivoja ja yksinkertaisia, monet kirjat on sitten liian monimutkaisia meille. :/

Eppusen kaapilla

Aurinoinen lauantai huomenta!:) Se on tuollainen sotkutukka.:) Mulla ei ole hajuakaan mitä ton ikäisen pitäisi osata, mutta tämä mies ainakin värittää, värittää ja värittää.. ;-D

Eppusen kaapilla

Mä kans katsoin noita värityskuvia, ja pitää varmaan tulostaa niitä. Mutta kirja olisi ollut vaan niin kiva, kun tuota aiempaakin E. kantoi täällä kotona kainalossa koko ajan. Mutta voishan noista koota itse Epulle sellaisen kirjan.:) Kiitos myös tuosta Amazon vinkistä, täytyy tutkia, mitä sellainen uusi kirja tulisi maksamaan.:) Toi on kai vielä joku vanhempi kirja niin voi senkin takia olla että niitä ei ole kauheasti enää tarjolla.

Eppusen kaapilla

Ja tää on vaihteeksi ihanan rauhallista tekemistä ;) Meillä kans oli yhdessä vaiheessa koko ajan seinissä piirroksia ja heiluin täällä sen taikasienen kanssa, mutta nyt on selvästi vähentynyt tää meidän kodin koristelu. Tosin kyllä niitä joskus aina löytyy jostain..;-D Toivottavasti tähän tulisi nyt paljon hyviä värityskirjavinkkejä ihan pienille kun ei tuollainen yksi kirja nyt kovin kauaa kestä jos on tosi innokas värittäjä.:)

Jenni

Hienosti Eppu jo värittelee! Meillä reilu 3,5v on aina väritelly tosi paljon ja nykyisin jo tosi siististi. Nyt on sitten alkanut kysellä ja toteamaan, että mikä on minkäkin oikea väri :)

Jos et Hello kittyä vierasta pojalla, niin siltä ainakin löytyy tuollaisia aika yksinkertaisia värityskirjoja. On myös olemassa paljon muitakin, täältä linkistä löytyy aika hyviä, samoja mitä itsekin olen lapsena väritellyt :)
http://www.satukustannus.fi/fi/tuotteet/varitys--ja-tehtavakirjat/

Jenni

Niin ja piti vielä sanoa, että noita värityskirjoja mitä tuolla linkissä näkyy, löytyy prismasta :)

Sini

Eppu on taitava. Meillä alkaa Eevi vasta nyt innostua kunnolla värittämisestiä tai siis, että pysyy siellä reunojen sisäpuolella.

Nanna

Hienosti Eppu jo värittää! Meillä pojalla tyssää usein siihen väritettävään kuvaan. Olen löytänyt pojan mielestä aivan liian tylsiä värityskirjoja (esim. missä on vaan iso omena tms. yhdellä sivulla) ja sotkuahan siitä tulee vaan. Tosin viimeksi tarttui Suomalaisesta mukaan isommille tarkoitettu värityskirja, jossa on työkoneita. Eihän tuo pikkutarkkaa pysty tekemään, mutta koko sivu saa kuitenkin väriä pintaansa ilman tahallista sotkemista :)

zirk

Oho! Onpa hyvin jo värittämisen idea tajuttu! Johanneksella on traktorivärityskirja ja piirtelee vaan niihin lisävarusteita, mitkä puuttuvat hänen mielestään: etukuormaajia ja peräkärryjä :D
Iso kiitos, arpavoiton hain eilen postista. :)

Anonymous

Minkä ikäinen Eppunen on? Mietin vaan aina näitä teidän leikkejä ja vaatteita että miten menee kokojen kanssa yms. meidän 1v 3kk pojan kanssa...

Taaperon tyylillä

Kylläpäs Eppunen värittääkin taitavasti :)) Meillä vasta vedellään viivoja ja tehdään sotkukasoja värikynillä, pojan lempparit on tussit. Äidin suosikki...no ei ole ainakaan tussit :DD Meilläkin on nyt muuten tullut ensimmäistä kertaa tuollaisia hetkiä että huomaa pojan selkeästi olevan tylsistynyt...haahuilee ympäriinsä etsien jotain tekemistä tai terrorisoitavaa :D

Eppusen kaapilla

Hei Jenni, Meille käy ihan hyvin kissat kun käy puputkin ;) Mietinkin että Sanriolla voisi olla samantapaisia väristyskirjoja kuin Miffy, mutta en sitten netistä löytänyt Kitty väristyskirjaa, ehkä en osannut etsiä. :)
Mutta kiitos vinkistä, ja linkistä, pitää katsoa ensin Prismasta ja jos sieltä ei löydy niin sitten tilataan netistä.:)

Eppusen kaapilla

Kiitos, tää on niin hyvä juttu kun E. oikein keskittyy värittämään niin saa itsekin rauhallisen hetken ;)

Eppusen kaapilla

Kävin eilen kans Suomalaisessa, mutta ei siellä ollut sellaista työkone värityskirjaa, olisi kelvannut meille sellainen. Aika köyhä valikoima oli muutenkin noita kirjoja, tai ne oli selvästikin vanhemmille suunnattuja. Ei Eppukaan mitään kovin pikkutarkkaa tee, ja värittää usein kuvan yhdellä tai kahdela värillä, mutta ei se menoa haittaa.:)

Eppusen kaapilla

Hei, vähänkö hienoa, lisävarusteet!:)))
Ja mukava kuulla, että paketti löysi perille!:) Toivottavasti se on hyvä!

Eppusen kaapilla

Eppu kyllä tykkää tusseista, mutta nyt ollaan käytetty niitä vähemmän kun menee aina vähän sotkemiseksi..viimeksi oli värittänyt myös itsensä kun hetkeksi valvova silmä vältti.. ;)
Joo, me kyllä yleensä ulkoillaan niin paljon kun mahdollista koska siellä menee hyvin aika ja saa kivasti purettua energiaa ja touhuttua..:)

emmi

Mäkin olen ettinyt helppoja värityskirjoja, mutta tuloksetta. Meillä on Prismasta Miinan ja Manun työkoneet ja Cittarista joku ajoneuvot ja olen ihan hämmästynyt miten hienosti tuollainen vajaa 2v värittää niitä. Ensin ottaa yhen värin ja värittää renkaiden päälle, sitten vaihtaa väriä ja värittää lamput jne. välillä tietysti menee ihan sotkuksi ja pyytää että piirrän sille tähtiä sivujen reunoille. :)

Meidän paketti ei ole vielä tullut, mut olen ennenkin tullut siihen tulokseen et meidän posti on superhidas..

Eppusen kaapilla

Voi ihana!:) Kyllä se yllätti mutkin, että lähti väritys noinkin hyvin sujumaan. Ja varsinkin kun aluksi oli vaan sellaista että koko sivu sai uuden värin, mutta yllättävän nopeasti sitten tää alkoi sujua.:)
Täytyy toivoa että tänne tulisi vielä muutama vinkki lisää noista ihan pienille sopivista värityskirjoista, mutta mä taidan nyt seuraavaksi alkaa etsiä tuota Kittyä tai muuta Sanrioa, jos löytyisi joku helppo ja hyvä.:)

Mä arvelinkin, että se sun paketti on perillä vasta alkuviikosta, koska se oli pienempi ja ns. peruspostina niin luulen, että toi torstain vapaapäivä hidastaa sitä päivän verran. :) Toivottavasti tulee kuitenkin perille pian!=)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram