Meidän Instan seuraajat saattoivatkin eilen jo nähdä, missä kävimme Epun kanssa. Vietimme siis hauskaa äiti-poika -iltaa ja lähdimme katsomaan Cinderella -elokuvaa Specsaversin kutsumana. Mietin ensin, että miten perinteinen prinsessaelokuva iskisi 4-vuotiaaseen poikaan, joka elää juuri nyt monsteri- ja dinovaihetta, mutta päätin rohkeasti kuitenkin yrittää. Eppu kyllä tykkää käydä leffassa muuten, joten suurempaa suostuttelua leffaillan takia ei tarvinnut tehdä. 

Ennen leffaa tsekkasimme samalla uudet Specsaverisin lastenkehykset, joissa seikkailee Disneyn hahmoja, ja ne olivatkin ihan hauskoja. Sitten kuitenkin oli elokuvan aika.

Tuo leffahan on sallittu 4-vuotiaille aikuisen seurassa (muuten 7), mutta se on minusta hieman pitkä aika tuon ikäiselle. Ensimmäiset puolitoista tuntia menikin ihan helposti, mutta sitten poika alkoi selvästi vähän kyllästyä. Katsoimme kyllä leffan loppuun asti. 

Itse tykkäsin Tuhkimosta tosi paljon, ja vaikka tämä on lapsille suunnattu elokuva, jaksoi tätä aikuinenkin katsoa (jopa dubbauksesta huolimatta). Elokuva oli todella kauniisti toteutettu ja siinä ei ollut oikeastaan yhtään pelottavia kohtia. Muistelin, että lapsuudessani kuulemassani sadussa ilkeät sisarpuolet jopa leikkaavat varpaansa irti (sovittaessaan lasikenkää), mutta tässä versiossa ei ollut mitään niin brutaalia, vaan kaikki tapahtui juuri niin kuin kauniissa sadussa pitääkin. Mutta sitten tämä minun seuralaiseni olikin vähän kriittisempi.

- Noh, mitäs tykkäsit elokuvasta? Eikös ollut ihana?

- No ei ollut. Se oli ihan typerä. 

- No mutta miksi?

- Siinä oli ihan liikaa tyttöjä!

- Jaa. Mutta olihan siinä poikiakin. Ja prinssi. 

- Joo, mutta niitä olisi pitänyt olla paljon enemmän. 

- Selvä. Noh, onneksi äiti tykkäsi. 

Vaikka elokuvassa sitten olikin liikaa tyttöjä, niin kyllä poikakin sitä ihan tiiviisti seurasi sen 1,5 tuntia, joten en nyt teilaisi kuitenkaan pelkästään tämän tyttö-kritiikin perusteella koko leffaa. Minusta tuo Tuhkimo on kyllä ihan katsomisen arvoinen, joten Eppusen Kaapilla suosittelee (kaikille saduista ja prinsessoista tykkääville). :)

PS. Alla on muuten muutamat uudet Specsaversin Disney kehykset. Muita lasten kehysmallistojen juttuja voi nähdä täällä. :)

Kommentit (3)

Vierailija

:D Mä voisin kuvitella meidän pojan suusta jotain ihan samanlaista. Katsoo kyllä mielellään siskonsa kanssa enemmän tytöille suunnattuja elokuvia, mutta kommentoi niitä tyyliin yäk. No raukka kyllä pelkääkin ikäisiään tyttöjä eikä suostu menemään kerhon ovesta sisään ennen kuin tuoli on mahdollisimman kaukana.

-Nanna

Vierailija

Oliko miten pelottava? Oon kanssa miettiny jos menis vähän vajaa 4v ja 6v neitien kanssa katsomaan, mutta tuo traileri netissä näytti pelottavalta. En ole osannut nyt päättää uskaltaako sinne mennä :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: No ihan sama juttu meillä. Ei ne ole ennen haitanneet. ;) Mutta nyt piti sitten vähän protestoida. :D

Vierailija 2: Täähän tietysti riippuu ihan lapsesta, mutta mun mielestä ei ollut juurikaan pelottava (enemmänkin jännä joisain kohdin). Ainakin varmasti 6-vuotiaalle sopiva, ja riippuu varmaan 4-vuotiaasta onko kovinkin herkkä. Jännimmät kohdat oli ehkä se, kun kurpitsavaunut muuttui takaisin kurpitsaksi ja sitten varmaan se äitipuoli. Mutta tässä elokuvassa se äitipuolikaan ei nyt ollut ehkä ihan niiiiin paha, kuin joissain lapsuuden saduissa. Mitään väkivaltaa leffassa ei juurikaan ollut, että sen puolesta ei ollut pelottava. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram