Saimme kutsun osallistua Alppilan kirkon brunssille , jonne suunnistimmekin koko perhe lauantaina. Olen kuullut tätä kirkon brunssia kehuttavan paljon, mutta nyt vasta pääsimme ekaa kertaa kokeilemaan sitä. Paikalla meitä odotti kolmen ruokalajin ihana menu, joka oli niin hyvä, että unohdin ottaa kuvia siitä. Vasta kun ruoka oli jo syöty tuli mieleen, että muutaman fotonkin olisi voinut napata, mutta se oli vähän myöhäistä, kun herkut olivat kadonneet vatsaan. Tämä ehkä sitten todisti sen, että ruoka oli oikeasti tosi herkullista, koska mikään muu kun syöminen ei käynyt mielessä. 

Brunssilla oli kaksi kattausta, ensimmäinen kello 11-12.30 ja toinen 13-14.30. Kaikki pöydät näyttivät olevan täynnä ruokailijoita, ja mukana oli paljon lapsiperheitä. Tuonne blogin Facebook-sivuille postasinkin jo lauantaina brunssin menun. Tällä kertaa tarjoiltiin alkupalaksi kurpitsakeittoa, salaattia ja smoothie. Pääruokavaihtoehtoina olivat possunposki, lohifilee sekä täytetty kesäkurpitsa ja jälkiruoaksi ihana sitruuna-kaneli natillas. Lasten ateria oli lihapullat ja perunamuussi.

Brunssia pyöritetään vapaaehtoisvoimin, mutta mukaan on palkattu myös oikeita kokkeja hyvistä helsinkiläisravintoloista. Aikuisilta brunssi maksaa 15€ ja lapsilta 1€ / ikävuosi. Tämä brunssi on hyvin lapsiystävällinen, koska tilassa on myös lasten oma leikkihuone, jossa on lastenhoitaja. Aikuiset siis saavat nauttia brunssista rauhassa ja lapsilla on mukavaa tekemistä. Osa brunssin tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Kirkon ulkomaanavun kautta. Syömällä yhden ruoan, tarjoat samalla ruoan sitä tarvitsevalle Afrikassa. Musiikista paikalla vastaa Dj Bunuel. 

Olimme miehen kanssa rehellisesti sanottuna yllättyneitä, kuinka hyvä tämä brunssi oli, joten uskallan lämpimästi suositella Alppilan kirkon brunssia muillekin. Tätä ei ole turhaa kehuttu ja aiomme itsekin käydä tuolla uudestaan. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia brunssista koko perheen kera lauantai aamuna. 

Lauantaibrunssi Alppilan kirkolla. Huippukokit ja huippuruuat. Lapsille leikkitila. Aikuiset 15 €, lapset 1€/ ikävuosi. ( Käteismaksu ). Osa tuotosta ohjataan hyväntekeväisyyteen. Kattaukset 11.00 - 12.30 ja 13.00 - 14.30. Sitovat ilmottautumiset ja maininnat erityisruokavalioista perjantaina kello 14 mennessä filip.muhonen@evl.fi tai p. 050 384 31 40. Lisätietoja Facebookissa.

 

Kommentit (2)

Vierailija

Miksiköhän tuon nimi oli brunssi? Muodin vuoksi? Tuohan oli ihan lounas! ihan varmaan hyvää ja todellakin hyvällä tarkoituksella, mutta nimitykset pielessä :)

Vierailija

Menu ainakin kuulosti niin herkulliselle, että näppäimistö melkein kastui ja maha alkoi murisemaan. Meillä tosin lapsilta voisi päästä iso epistä kommentti jos vanhemmilla olisi kalaa ja heillä lihapullia.

 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram