Tässä pieni kurkistus ihanan Bobo Choses merkin syksyyn. Malliston nimi on "The unknown mountain journey". Retkellä vuoristoon törmätään hassuihin kettuihin, puhuviin hevosiin, pieniin lintuihin, värikkäisiin lehtiin ja salaperäisiin metsiin. Printtimaailma aukeaa upeasti erilaisissa kuoseissa, jacquard -kuvioissa ja kirjailuissa. Materiaalit ovat hyvin malliston henkeen sopivia ja mukana on tutun jerseyn lisäksi mm. denimiä, ribbiä ja vohvelikangasta.

Koko malliston tarina löytyy kirjasta, jota myydään yhtä aikaa malliston kanssa. Kauniit värit yhdistyvät murretuissa väreissä ja yksinkertaisissa tyylitellyissä kuoseissa. Murrettujen värien vastapainona nähdään kirkasta sinistä, vaalean denimin sinistä sekä murrettua pullonvihreää. Mallistossa on sisävaatteiden lisäksi mukana tällä kertaa useampi talvitakki, kivoja kasseja, ihana vintage -henkinen tikkitäkki ja tietysti niitä Bobon himottuja kauniita huiveja. Bobon pipot herättävät aina ihastusta ja käsintehdyn näköiset neulepipot ovat tälläkin kertaa mukana mallistossa.
Minusta tämä AW15 mallisto on hyvin "bobomainen" ja koko mallistossa näkyy minusta Bobolle hyvin ominainen vintage look, paljon selkeämmin kuin kevään SS15mallistossa. Kuvat ovat hyvin herkkiä ja kauniita, ja ne ovat valokuvaaja Luciano Torresin käsialaa. Tämä Bobon uusin mallisto on varmastikin kaunein lastenmallisto, mitä olen hetkeen nähnyt. Mitäs te tykkäätte näistä? 

PS. Mallisto julkaistaan 3.8

Kommentit (4)

Vierailija

Tykkäsin! Ja arvaan, että meillä rakastuisi näihin joku muukin :D

-nanna

Vierailija

Todella kauniita tunnelmallisia kuvia ja vaatteita. Joku aika sitten vielä ihmettelin mikä näissä bobon vaatteissa ihmisiin vetoaa, mutta nyt oon kypsynyt näille vissiin, kun uppoaa tosissaan. Ehkä oon myös saanut tarpeekseni värikkäistä printeistä hetkeksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram