Ihana ja odotettu Bobo Choses julkistaa tänään uuden AW15 mallistonsa ensämmäisen erän klo 11. Malliston nimi on "The unknown mountain journey" joka kertookin aika hyvin, mitä tuleman pitää. Tässä muutamia kuvia mallistosta. Uudet Bobot löytyvät Punavuoren peikosta, jossa 25 ensimmäistä yli 100€ Bob -tilauksen tekijää saavat kaupan päälle ihanan Bobon salmiakkikuvioidun shopperin. Sain arvottavaksi neljä tällaista ihanaa shopperia ja laitan arvonnan nyt tuonne meidän Facebook -sivuille. Eli käykää tykkäämässä meidän FB-sivuista ja osallistukaa siellä samalla söpöjen ostoskassien arvontaan. :) Bobon uuden malliston löydät TÄÄLTÄ

Kommentit (3)

Vierailija

Pienimmälle liian suuret rodinit tilattuani pakko kysyä mitä kokoa nuo teidän paidat on? 

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Epun 6/7 (hihoista ehkä vähän pitkähkö mutta pienempi näytti muuten liian lyhyeltä) ja Eppu 110cm pitkä. Islan paita 86/92 ja epävirallisen mittauksen mukaan 83-84cm pitkä (eli lyhyt) ja paidan koko 18/24m mikä mun mielestä just sopiva. :) 

Mitä kokoa otit Rodinilta? 92/98? Eikö ne ollutkin aika reiluja? Pohdin että otinko liian pienet kun otin 80/86 mutta kyllä ne näyttäis ihan sopivilta. :)
-heidi-

Vierailija

Kiitos tiedosta! En tiedä mitä olin ajatellut, kun otin just koossa 92/98 ja suurin osa käytössä olevista vaatteista on kuitenkin kokoa 80. No, onneksi lapset kasvavat :D 

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram