Sain jokin aika sitten yhteydenoton Fiksumuksu -lelukaupasta, haluaisimmeko tutustua bObles -huonekaluihin. bOblesin tarina alkoi vuonna 2006 kun arkkitehti Bolette Blædel jäi äitiyslomalle ensimmäisen lapsensa kanssa. Hän ei ollut tyytyväinen lapsille tarjottaviin huonekaluihin ja yhdessä suunnittelijasisarensa kanssa Bolette alkoi kehittää lasten huonekaluja, jotka rikastuttavat lasten mielikuvitusta leikin ja oppimisen varjolla sekä samalla kehittävät lasten motorisia taitoja.

Ja näin syntyi bObles. bOblesin huonekalut perustuvat yksinkertaisiin geometrisiin muotoihin, jotka on leikattu eläinhahmoiksi. bOblesit on helppo pitää puhtaana, koska ne voi imuroida ja pestä huoletta. Näillä huonekaluilla lapsi pystyy mylläämään, rullaamaan, tasapainoilemaan, kiikkumaan, keinumaan, hyppimään ja samalla lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan, joka edelleen toimii perustana motoriselle kehitykselle. bOblesit ovat hauskoja ja kehittäviä leluja yhtälailla kuin toimivia huonekaluja.

Fiksumuksu on bOblesin jälleenmyyjä ja saimmekin Fiksumuksulta yhden bObles elefantin käyttöön ja toisen samanlaisen vielä arvottavaksi lukijoiden kesken. Fiksumuksun sivuilta löytyy myös muita bObles huonekaluja ja leluja, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. :)

Meillä tätä elefanttia on nyt käyttänyt 3-vuotias, mutta minusta tämä sopii erittäin hyvin myös taaperoille, koska elefantilla voi keinua ja kiikkua, ja sitä voi pitää myös istuimena. Meillä poika on innostunut norsulla tasapainoilusta ja keinumisesta niin, että välillä menoa pitää jopa vähän hillitä. Tuolla norsulla nimittäin saa aika kovan vauhdin keinumalla.:) bObleseja löytyy paljon erilaisia, eri muotoisia ja neljässä eri värissä. Tietenkin hauskinta olisi jos näitä olisi monta erilaista, joilla voisi leikkiä.  

Nyt arvotaankin sitten vielä tuollainen bObles elefantti. Osallistua voi kommentoimalla tähän postauksen alle ja jättämällä tunnistettavan nimimerkin. Arvonta alkaa NYT ja päättyy 26.11 klo 23:59. Voittajan ilmoitan täällä blogissa. Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! :) 

 *blogiyhteistyö // elefantin ja arvontapalkinnon lahjoittanut Fiksumuksu

x

Kommentit (139)

Vierailija

Olen tuore mummi, tyttärenpoika on nyt 3 kk ja ajattelin osallistua tämän kivan elefantin arvontaan. Uskon, että fantti pääsee hyvään kotiin jossa sillä on paljon käyttöä pian. -Aikku10-

Vierailija

Voi että mikä suloisuus! Meidän lapset rakastaa elefantteja ja keinumista, varmasti tulisi ahkeraan käyttöön pian 2v ja 3,5v lapsillemme. :) Peukut pystyssä mukana arvonnassa!

Vierailija

Ehdottomasti mukana, norsu on pienen miehen lempieläin, joka lausutaan "prrt, prrt" :)

-Hanna

Vierailija

Onpa hauska uutuus! Kävin katsomassa Fiksumuksun sivuilla ja siellä on paljon muitakin kuin tuo elefantti, kuten krokotiili ja kana. Hauskoja, ja kivoja värejä.

Mukava arvonnassa.

 

-nupsnuppa-

Vierailija

Mukana! Tuollaisia taitaa olla Jumbon leikkipaikalla ja lapset on siellä tykänneet niistä hirveästi <3

 

- Eedith

Vierailija

Hauskanen elefantti, sopisi mainiosti meidän 4 ja 5 vuotiaille velmuille. Mukaan arvontaan tulen ja laitan haavaisen ja laastaroidun peukaloni pystyyn odottamaan arvonnan tulosta:)

-Peppinen-

Vierailija

Joulu tulee ja meidän pikku-ukko haluaisi varmaan tälläisen elefantin löytyvän paketista:) Ei ole mitään turhaa krääsää. Aivan loistava telmimislelu, huonekalu, osallistun ja toivon kaikille hyvää marraskuun loppua.

-HennaH

Vierailija

Näyttää tosi hauskalta :) Olisipa kiva päästä kokeilemaan. Mukana arvonnassa siis :) - Satu H.

Vierailija

Mahtava palkinto! Meidän perheessä olisi kaksikin käyttäjää fantille :)

-Shiva-

suddenconnection(at)hotmail.com

Vierailija

Hienoja! Norsu olisi oikein tervetullut meidän kotiin.

Mukana arvonnassa siis.

 

pihlak

Vierailija

Just viime viikolla bongasin paikallisen lastentarvikeliikkeen ikkunasta ilmeisesti juurikin näitä samoja eläimiä ja mietin, että pitäisi hommata pojalle. Josko onni suosisi... :)

 

Milja

Vierailija

Oliko jossain maininta, mitä materiaalia nämä ovat? Tosi kiva idea! Joskus etittiinkin miehen kanssa lapsille jotain tälläistä, mut harmi, kun kaikki niin kalliita, mut nyt mukana arvonnassa.

 

U&L <3

Vierailija

Ihanalta näyttää tuo bObles, ilman muuta haluan osallistua arvontaan. Mahdollisen voiton annan siskontytölle, joka on pari päivää Eppusen siskoa nuorempi.

 

Pullan täti

Vierailija

Mukava on tämä huonekalu ja samalla puuhailulelu, jos niin voi sanoa, arvontaan mukaan tulen ja jos voitan niin lahjan saa nuoren lapsiperheen lapset:)

-Aikku-mummi 47 v-

Vierailija

Materiaali on koossa pysyvää ja tiivistä vaahtomuovia, aikuisenkin painoa kestävää, pestävää mutta ei kovaa niin, että lapsi loukkaisi päälle kaatuessaan :)

Vierailija

Ihana norsu! Pakko osallistua koska meidän pikkuneiti ja tulevaisuudessa pikkuvelikin varmasti rakastaisivat moista kiikkua :) Sopisi myös meidän lastenhuoneen norsuteemaan!

Vierailija

Ja jos vielä laittaisin kommenttini nimimerkillä;

 

Meidän muksuille kelpaisi moinen norsukiikku varmasti, ja sopisi meidän norsuteemaiseen lastenhuoneeseen!

evergreenoflife [at] gmail [dot] com

Vierailija

Roosa ja Jade elefantit, pienten kummityttöjeni nimet näillä ihme vempeleillä! omaan kotiin kolmelle villikolle en tällaista uskaltaisi ottaa, mutta lahjaksi rakkaille kummilapsille olisi yliveto!

 

Kolmen pikkuisen äiti

Vierailija

Hienoa saada lukea tälläisestä leluhuonekalusta, aivan loistava keksintö. Osallistun arvontaan ja palkintosi ovat aina niin mahtavia, kiitokset siitä, kiva jännätä saako meidän Mikael vai joku toinen.

-armiidatar-

Vierailija

Erikoinen! Tuo olis hauska muksulla, varmasti tykkäis.

Mukana arvonnassa.

-Tuksikuikka-

kaappi.kello(at)wippies.fi

 

Vierailija

Jos vain tonttu malttaa, niin tuo olisi huippuyllätys perheen kuopukselle, kolmevuotiaalle superhypervipeltäjälle!

 

-Sinttura

Vierailija

Ihana keinu/lelu, ai kun arpaonni tällä kertaa osuisi :) ps.kiva blogi,ihan koukussa :)

-sinellen-

Vierailija

Mukana arvonnassa. Lapset 7v, 5v ja 1v ihastuisivat varmasti tähän elefanttiin.

 

-anki78

Vierailija

Hei, keinunorsu olisi tarpeen tyttärenpojalle joka pian alkaa olla siinä iässä, että haluaa itse keinua ja telmiä:) - Airi-mummi -

Vierailija

Arvontaan hyppään minäkin mukaan! 1v5kk tartsan-poika on vikkelä jaloistaan ja huonekalut alkavat pikkuhiljaa kärsimään tyypin kiipeilyistä ja riekkumisista. Tämmönen olisi mitä mahtavin keksintö meidän huusholliin! Perässä alkaa pikkuhiljaa tulemaa myös 4kk vanha pikkusisko, luulenpa että tästä huonekalusta tulisi vuoden päästä isokin riita ;)

 

-Iinako

Vierailija

Hei, osallistun elefantti-huonekalun arvontaan, tulin tuossa kotiin läheisen lapsiperheen luota ja kyllä Suomessa on aivan oikesti vähävaraisia perheitä, lapsilla ei ollut uusia kenkiä vaan kuluneita, ei uusia haalareita vaan monella lapsella olleita mutta perheen äiti laittoi hyvää perusruokaa lounaaksi, jos voitan niin annan palkinnon tälle perheelle jouluna. Jälkkärinä oli minun viemää mansikkakiisseliä.

-purjehtijatar-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat