Sininen väri on aina jotenkin kuulunut kevääseen. Nyt sinistä on näkynyt jo jonkin aikaa muodin lisäksi myös sisustuksessa. Se on myös pojan lempiväri, sininen eli "sinkku". Kuvat on otettu jo ennen vappua, kun nautimme lämpimästä aurinkoisesta ilmasta ja kiireettömästä päivästä. Minä olen erityisen iloinen, koska päällä on uusi sininen lempparitakki, jonka tanskalainen Danefae lähetti pari viikkoa sitten testiin. Tämä takki päällä selviää säässä kuin säässä. Yleensä lapsilla on vedenkestävät vaatteet, joissa on kaikki hienot tekniset ominaisuudet ja samaan aikaan äiti kastuu omassa takissaan. Tässä Danefaen takissa on vedenpitävä materiaali (5000) ja se on hengittävä. Kaikki saumat on teipattu ja sisällä on ihana puuvillavuori kontrastivärisenä. Kangas on myös joustava, joten takin istuvuus on tosi mukava. Tykkään itse myös tästä pituudesta, joka sopii aika monien vaatteiden kanssa, eikä ole liian sporttinen. Vaikka ulkona paljon ollaankin, ei ole kiva, että aina näyttää siltä kuin olisi lähdössä lenkille. ;) Mitoitus on hyvin kokoaan vastaavaa. Käytän yleensä kokoa 38/M ja tämä takki on kokoa M. Danefaen kotisivut löytyvät TÄÄLTÄ. Siellä on kaikki eri mallit hyvin esillä.

Olen kuullut kavereilta, että Danefaen lastentakit ovat tosi laadukkaita, mutta niin ovat näköjään myös naistentakit. Tällä hetkellä Danefaen naistenvaatteita myy mm. Ratkiriemu, mutta parhaiten eri malleja on saatavilla tuolla Danefaen omassa nettikaupassa. Danefaen lastenvaatteista postasinkin aiemmin täällä.

Epun takki on taas viime vuotinen Mini Rodinin tummansininen Pico-takki, joka onneksi mahtuu vielä. Poika on kyllä venähtänyt taas yhtäkkiä ihan älyttömästi, joten syksyllä tuo tuskin enää menee. Nautitaan nyt siis vielä hetki tuostakin tummansinisestä takista. :) 

* Takki saatu bloginäkyvyyteen.

Kommentit (3)

Vierailija

Kivan olonen takki! Mä juuri viime viikolla kirosin miehelle et oon ku mikäkin lenkille lähtijä. Uutta takkia on pitänyt ostaa jo viime vuonna, joten pakko varmaan nyt käydä tuumasta toimeen että kehtaa ihmistenkin ilmoilla liikkua :)

-Nanna

Vierailija

Joo pitää ne koiratkin ulkoiluttaa ja muutenkin hyväähän se liikkuminen tekee :) Alkaa vaan tuo kaupassa lenkkeily tympimään :D Ehkä mies tajusi vinkin ja äitienpäivänä tulisi pehmeää pakettia, ellei tule niin täytyy käydä tuolla nettikaupassa katselemassa!

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram