Tässä vähän jatkoa meidän Me&I matkalle. Kun lähdimme Me&I:n konttorilta, jäimme vielä Malmöön ihanaan Tapas ravintolaan illalliselle. Tämän jälkeen Me&I:n Anna ja Venla suuntasivat kohti lentokenttää, ja me muut lähdimme takaisin Kööpenhaminaan. Vuokrasimme itse Airbnb:n kautta huoneiston, joka sijaitsi ehkä parhaalla mahdollisella paikalla ihan Strøgetin varrella. Mutta koska kuvia tuosta reissusta on niin valtavasti, teen tuosta asumuksestamme oman postauksen. Tuo Airbnb on nimittäin aika hyvä tapa majottua myös lasten kanssa.

Koska meillä ei ollut valtavasti aikaa, puhuimme etukäteen, missä kukakin haluaisi käydä seuraavana päivänä. Kaikkien toiveet olivat hyvin samansuuntaiset, joten seuraavana aamuna suuntasimme ensin brunssille Nyhavniin. Brunssin jälkeen kävelimme upeassa auringonpaisteessa katsomaan Pieni Merenneito -patsasta. Itse patsas olikin todella kaunis, mutta turistiryysis sen ympärillä oli aika järkyttävä, ja oli todella vaikea saada merenneidosta kuvaa, ilman että merenneitoa hipelöi samalla 20 muuta turistia.
Ilma oli tosi lämmin ja viihdyimme tuolla kävelyreissulla aika pitkään. Liikkeellä oli turistien lisäksi myös paikallisia ja erityisesti huomio kiinnittyi lapsiperheisiin ja aivan ihanasti puettuihin tanskalaislapsiin. Monilla tytöillä oli Mini A Turen takki, tyllihame, jotkut legginsit ja söpöt nahkakengät. Pojilla näkyi taas paljon Polarn O. Pyretin vaatteita ja muita vastaavan tyylisiä. Vaunut olivat selvästi isorenkaisempia kuin mitä täällä Etelä-Suomessa näkee ja mallit perinteisempiä. Hoitolaukkusuosikki oli selvästi Littlephant, koska niitä näkyi todella monilla äideillä sekä isillä.

Loppupäivän käytimmekin tehokkaasti shoppailuun. Lapsille tuliaiset löytyivät erittäin hyvin varustellusta Lego-kaupasta sekä Disney Storesta, mutta muuten keskityin tällä kertaa aika lailla itseeni. Muutamia sisustusjuttujakin tuli kyllä hankittua kotiin.
Tässä paljon kuvia meidän reissusta. Palaan vielä kerran Köpikseen, koska haluan kertoa tuosta majapaikasta, jonka löysin meille Airbnb:ltä. Jatkuu... :)

Kommentit (3)

Vierailija

Köpis on sellainen kohde johon olen jo pitempään haaveillut pääseväni. Ihastellen siis katsoin kuvia ja huokailin.

-Nanna

Vierailija

Ihana kaupunki!

Kiinnitin viime reissulla huomion myös noihin vaunuihin. Hassua että siellä lähes kaikilla oli jättimäisen isot ja suurirenkaiset vaunut vaikka voisi olettaa että Köpiksessä ei paljon lunta ja vaikeaa maastoa tule vastaan. Usein näki myös melkein kaksivuotiaita istumassa vaunukopassa jossa sai selkänojan nostettua istuma-asentoon. :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Mäkin olen käynyt viimeksi vuosia sitten jollain työmatkalla, joten nyt oli ihana päästä tuonne. Ja nyt tietenkin olisi päästävä pian uudestaan.. ;) 

Vierailija 2/2: Juuri näin, ja myös itse kiinnitin huomiota tuohon samaan, eli siellä vaunukopassa istuviin lapsiin. Se näytti kyllä aika ukavalta tavalta matkustaa. 
Harmi etten tiedä minkä merkkisiä nuo isopyöräiset perinteiset vaunut olivat, olisi ollut hauska tutkia niitä netissä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram