"Syyslomat ovat tulossa ja tänä vuonna on taas enemmän lapsia ja nuoria, joilla ei ole mahdollisuutta tehdä lomallaan mitään erityistä. Hope on tarttunut tähän ja lahjoittaa asiakasperheidensä lapsille ja nuorille mahdollisuuksien mukaan esim. elokuvalippuja syyslomaviikolle. Moni koululainen saa näin mahdollisuuden päästä elokuviin, ehkä elämänsä ensimmäistä kertaa."


Oletteko jo kuulleet bloggareiden hyväntekeväisyyshuutokaupasta? Minä sekä muutama muu bloggari (Kaikki mitä olen Sini, Karkkipurkin Annika sekä Minityylin Ullis, Sari, Heini ja Laura.) järjestämme yhdessä kaikki omissa blogeissamme hyväntekeväisyyshuutokaupan tulevana viikonloppuna. Myyntiin tulee yhteistyökumppaneitten lahjoittamia uusia tuotteita sekä käytettyjä tuotteita bloggareiden vaatekaapeista. Yhteistyökumppaneina ovat mm. Tutta, Reima, Crocs, Cattier Paris, Polarn O. Pyret, Gugguu, Blingo, Racoon, Phister & Philina. Huutokaupat ovat käynnissä 3.-6.10. välisenä aikana. Huutokaupoista saaduilla tuotoilla ostamme elokuvalippuja ja lahjoitamme ne Hope yhdistykselle heidän asiakasperheille jaettavaksi. Lue lisää huutokaupasta täältä.

Olen tosi iloinen, että minut pyydettiin tähän mukaan (Kiitos Minityyli!), ja toivon, että te lukijatkin tästä innostutte. Osa kohteista on huudettavissa täällä blogissa ja osa Facebook-sivuilla. Huudettavana on tosi kivoja juttuja, ja kannattaa kurkata myös nuo muut osallistuvat blogit, koska kaikilla on kuitenkin myös vähän eri juttuja kaupan. 

Kutsukaa siis kaveritkin mukaan ja käykää tykkäämässä sivusta Huuda lapselle lomamuisto -sivusta Facebookissa. Viikonloppuna huudellaan! :)

Kommentit (5)

Vierailija

Aivan ihanan mahtava juttu! Kuinka tärkeä ja ikimuistoinen hetki jollekin lapselle voikaan toisille niin tuikitavallinen leffareissu olla.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Totta! Minusta tämä on tosi tärkeä asia ja on huippua olla mukana! Nyt varsinkin kun uusia yritysten yt-ilmoituksia tulee päivittäin apua tarvitsevia perheitä tulee koko ajan lisää. 

Ja osa kohteista tulee siis tänne blogiin ja osa Facebookkiin. :)

Vierailija

Hienoa, että tuollainen järjestyy!

Mutta otsikossa on kyllä vika:

"Bloggareiden hyväntekeväisyys
huutokauppa"

Tuosta puuttuu joko tavuviiva, pilkku tai kaksoispiste....

Tekstissä tuo oli kuitenkin osattu kirjoittaa toistuvasti oikein.

Vierailija

Aivan mahtavaa, että jaksatte järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan!

 

Harmi, että aina löytyy tuollaisia ilonpilaajia kuin ylempi kommentoija, joiden pitää tulla purkamaan omaa pahaaoloaan toisten blogeihin. Toivottavasti hänkin vielä löytäisi jotain mielekästä sisältöä elämäänsä :)

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram