Huutokauppa on lähtenyt kivasti käyntiin Facebookissa, ja lisäsin sinne jo yhden kohteen huudettavaksi aamulla. Siellä on myös paljon muiden bloggareiden kohteita, kannattaa käydä katsomassa. Kuten lupasin, laitan myös tänne blogin puolelle muutamia kohteita huudettavaksi. 

Kaikkien tuotteiden huutokauppa on käynnissä saman ajan eli 3-6.10. Huutokaupasta saaduilla tuotoilla me bloggarit siis ostamme elokuvalippuja, joita lahjoitamme Hope ry:n asiakasperheille jaettavaksi. Lisää huutokaupasta täällä ja täällä. 

Kannustan teitä kaikkia osallistumaan, joko blogeissa tai Facebookissa. Tuotteita voi ostaa vaikka lahjaksi, kohtahan on jo aika hankkia joululahjojakin. Lisäksi minulla on tulossa huutoon myös yksi isänpäivälahjaksi sopiva juttu. Kohteita tulee koko ajan lisää, joten kannattaa seurata facebook-sivuja sekä blogeja nyt viikonlopun ajan.

Tässä nopeat ohjeet täällä blogissa huudettaviin tavaroihin:
*** Laitathan kommentin alkuun tuotteen numeron ja nimen, eli mitä huudat ja sitten summan. Huom. kestää hetki, ennen kuin kommentit näkyvät täällä. Eli esim. " Kohde 1. haalari 40 euroa." 

Lisäksi toivon, että laitatte kommenttiinne sähköpostiosoitteen, mistä teidät tavoittaa huutokaupan päätyttyä. Huutohinnat sisältävät postituskulut. Kaikkien kohteiden huutoaika päättyy maanantaina 6.10 klo 22.00. Kohteiden minimikorotus 1€. Huudathan vain, jos olet valmis lunastamaan tuotteen. Mukavia huutoja kaikille!

 

Kohde 1: Reima, Reimatec Fella välikausihaalari koko 86cm. Suosittu keltainen väri, joka on jo loppuunmyyty. väri sopii sekä pojille että tytöille. Hengittävä, vedenpitävä (vesipilari yli10 000 mm), kaikki saumat teipattu, tuulenpitävä. Ovh. 99€. 
Lähtöhinta 40€. 
Tätä kohdetta voi huutaa kommentoimalla tähän alle. 

HUUTOKAUPPA ON SULKEUTUNUT. :) Kiitos huudoista! Haalarin meni nonnaa (at) live.fi ja Crocsit Karole (at) luukku.com Laitan teille meiliä! Lämmin kiitos kaikki huutajat kun autatte keräämään lapsille leffalippuja! :)

Kohde 2. Crocs Blitzen lined kids, väri musta, koko (8/9 eli 24-26). ovh. noin 40€. Huom. pörröinen fleecevuori vie vähän tilaa, eli huomioi kun mietit kokoa. :) Lähtöhinta 15€. Tätä kohdetta voi huutaa kommentoimalla tähän alle. 

Ja lisää huutokohteita tulossa viikonlopun aikana, joten pysykää linjoilla. :) 

Facebookissa huudossa mm. nämä alla olevat kengät. Näitä alempia kenkiä voi huutaa vain Facebookissa, ei tähän.

Kommentit (8)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram