Päiväkodissa vietettiin jokin aika sitten prinssin ja prinsessan päivää, johon kuului hurjaa juhlintaa, tanssia ja herkuttelua.

Lapset saivat pukeutua prinsseiksi ja prinsessoiksi. Emme oikein tienneet miltä pikku prinssin tulisi näyttää, joten poika sai pukeutua Batmaniksi. Pieni supersankari lähti sitten valloittamaan päiväkotia. Tuo Batman paita viittoineen on ollut muutenkin kovassa käytössä jos naamiaisasua on tarvittu, ja nyt toin uuden vähän isomman Batman viittapaidan pojalle reissultani tuliaiseksi. Tuossa paidassa on siis olkapäille velcroilla kiinnitettävä viitta, jonka saa myös helposti pois. Tämä uusi paita on kylläkin lyhythihainen t-paita, mutta alle saa helposti pitkähihaisen. Nyt voi Batman taas jatkaa seikkailujaan.

Ja jos joku muu pieni Batman on nyt vailla paitaa, noita samoja paitoja voi ostaa Gapin EU sivuilta TÄÄLTÄ. Sieltä löytyy myös supermiespaita. ;) Lisäys: Ja myös H&M:ltä löytyy vastaavia! :)

Lisäksi tuliaiskassiin löysivät tiensä ihanat pikku Adidakset kevättä ajatellen. Näissä kengissä on vähän varttakin, joten ne voi ottaa käyttöön vähän aikaisemmin kuin perus kesätennarit. Noissa Adidaksen lastenkengissä on pohjallisessa hyvä mitta-apu, josta näkyy kuinka paljon käyntivaraa kengissä pitää olla, ja minkä mittainen jalka on pohjaan sopiva. Meillä on ennenkin ollut näitä Addun tossuja, joissa on samanlainen pohja ja mittaustaulukko. Kengät on siis helppo ostaa ilman sovitusta, jos tietää vaan jalan pituuden. Toivottavasti nämä kengät kestävät vähän pidempään kuin meidän edelliset Adidakset. Pojalla nimittäin oli aivan ihanat pikku Superstarit, mutta kerran joku vaan onnistui hukkaamaan toisen kengän leikin tiimmelyksessä (sisällä ollessamme). Todennäköisesti poika oli laittanut sen roskiin, lehtikoriin tai jonkun vieraan tavaroihin, mutta koskaan sitä ei enää löytynyt. 

Ostin minä sitten itsellenkikin jotain tuliaisia. Ihan kaikkea pientä en viitsi esitellä, mutta äidin uudet Converset olivat niin hienot ja halvat että niistä piti ottaa kuva tännekin. Satuin löytämään ne vahingossa eräänä iltana pienestä kenkäliikkeestä, ja näiden Conssien hinnaksi jäi hurjat 23?. Värikin on nyt tosi hot, eli tuo tämän kevään väri Emerald komeilee nyt noissa Consseissa. Jee! ;) 

Lopussa vielä kuva väsyneestä pikku matkailijasta, jonka hain lentokentältä perjantaina. Taisi väsymys uuvuttaa pienen matkustajan, vaikka heidän lentonsa ei pitkä ollutkaan, kun poika nukahti jo ennen päikkäriaikaa sohvalle. Olen kyllä itsekin ollut nyt tosi väsynyt koko viikonlopun, ja monta päivää onkin mennyt vain lepäillen ja aikaerosta toipuen. Varmasti menee vielä hetki, ennen kuin pääsen taas normaalirytmiin ja saan kaikki energiat takaisin. Siksi nuo valtameren taakse suuntautuvat matkat ovatkin niin raskaita, kun tämä palautuminen ottaa aina aikansa. Vai onko se tämä ikä joka alkaa jo painaa? ;)

Kommentit (18)

Eppusen kaapilla

Hih, H&M ollut taas nopea ja tehnyt oman version aiheesta! Ei kannata mennä merta edemmäs kalaan, jos sieltäkin saa niitä, ja luultavasti vielä edukkaammin kuin Gapilta! :)

Nelli

Ihanat Conssit, mäki olen nyt ostanut useammat kevääksi/kesäksi, kun on ollut niin ihanan värisiä :)

Sari - MrsAgatha

Ihanat nuo kengät (molemmat mutta varsinkin sun :) ) ja vähänkö edulliset!

Täti Ruskea

Roolivaatteet on kivoja :-) Meillä on pojat leikkiny aina paljon niillä (ritarit,merirosvot,koirat,kissat jne.,uusimpana se H&M:n jääkarhuasu),mutta jostain syystä kukaan ei oo koskaan toivonu batmania/spidermania.

Kivoja tuliaisia :-)

Eppusen kaapilla

Mulla on yleensä ollut vaan valkoisia, mustia tai tummansiniä, mutta nyt vähän repäisin ja ostin nämä. Ja onhan mulla sit ne Marimekon pilkulliset.. ;)

Eppusen kaapilla

Ne oli ihan sikaedulliset!:) muta niin oli kyllä nuo Addutkin, en nyt muista tarkkaa hintaa mutta ei ollut kuin muutaman kympin. :)

Eppusen kaapilla

Hih, meillä on kans se KARHU päähine! :D Se on kyllä ihan loistava. :)
Poika ei kyllä taida tietää kuka on Batman (ei olla tietenkään sitä katsottu/luettu) mutta on alkanut sanoa tuo paita päällään että: "Minä on sankari!" ;-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram