Saimme jo jokin aika sitten testiin 3sprouts merkkisen stroller organizerin tai siis lokerikon pienten tavaroiden kuljetukseen rattailla. Tämä pieni vaunulokerikko on aika kätevä silloin kun kokonaista hoitolaukkua ei jaksa rahdata mukana tai jos haluaa pitää jotain pieniä tavaroita helposti käden ulottuvilla vaunuillessa.

3sprouts stroller organizer on tarroilla rattaiden työntöaisaan kiinnitettävä lokerikko, joka sopii moniin eri merkkisiin rattaisiin ja vaunuihin. Lokerikon koko on 15cm x 32cm. Sisällä on keskellä isompi välikkö sekalaiselle tavaralle (itse olen säilyttänyt siinä mm. rahapussia, vauvan jotain lelua, aurinkolaseja, avaimia, nenäliinoja yms.) ja sivuilla on pienet väliköt esim. juoma- ja tuttipulloille. Noissa väliköissä pullot pysyvät hyvin pystyssä, eivätkä kaatuile. Laidassa on vielä pikkutasku tarran takana, jonne voi sitten laittaa vaikka kännykän. Tuohon pieneen lokerikkoon mahtuu ihan yllättävän paljon tavaraa, ja joskus ei viitsikään ottaa hoitolaukkua mukaan, vaan tungen kaikki tarvittavat tavarat tuohon lokerikkoon. Aika näppärää!

Näitä 3sproutsin lokerikkoja saa monilla eri kuvioilla. Meillä on noista vaihtoehdoista tuo pesukarhu, joka onkin kuulemma ollut kaikkein suosituin. Lokerikon hinta on 27,90€ ja niitä myy mm. AT lastenturva. suosittelen kaikille vaunuilla paljon liikkuville! :)
PS. Kiitos edellisen postauksen lukijoiden vinkeistä! Löysin meille ihania villasukkahousuja syksyksi sekä muutakin tarpeellista. Palaan niihin vähän myöhemmin. :)

Kommentit (4)

Vierailija

Vähänkö tuo olis kätevä koirien kanssa lenkkeillessä etenkin lämpimillä keleillä kun ei ole taskuja mukana! Tai siis takkia päällä :) Ei tarvisi yrittää pitää etenkin jyrkässä mäessä vaunut, koirat, kännykät ja avaimet käsissä peläten niiden tippuvat tai karkaavan.

-Nanna

Vierailija

Kivan ja kätevän näköinen pussukka, täytyykin tilata tuo ja saman merkin ne pyykkipussit meidän kahdelle pojalle. Teillä on muutos kivan näkösen rattaat :)

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram