Meidän perheessä on pitänyt kiirettä viimeiset pari päivää, tai oikeastaan jo viikon verran.

Kuka ihme väittikään, että lomalla olisi jotenkin rentoa? ;) Olemme hoitaneet monia tekemättömiä asioita, valmistelleet tulevia synttärijuhlia, pientä remonttia sekä pientä reissua pakoon sitä remonttia. Mutta onnistuin minä jossain välissä hetken laiskottelemaankin kirjan kanssa pihanurmikolla, tosin sillä seurauksella, että jalkani ovat nyt todella toispuoleisesti ruskettuneet. Saavutus sekin.

Eppusen hiukset ne vaan kasvavat kasvamistaan, ja poika pääsi parturiin jo toisen kerran aika lyhyen ajan sisällä. Tällä kertaa hiuksia leikattiinkin vähän enemmän kuin viimeksi, mutta ei niitä vieläkään voi lyhyiksi sanoa. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen tulokseen, parturi osasi asiansa, ja muutenkin käynti meni vähän paremmin kuin viime kerralla. Tämän postauksen kuvissa kuitenkin vielä suht pitkähiuksinen pikkumies. Koitan laittaa uusia fledakuvia pian.

Sillä aikaa kun minä laiskottelin kotona ja tein itsestäni raidallisen, Eppunen käväisi isän kanssa ostoksilla ja bongasi parkkiksella hienon auton, josta hän kiinnostui kovasti. Ei huono maku ollenkaan. Tässä muutamia kuvia isän ja pojan taukohetkestä ostosten lomassa.

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! :)

Cap, pique t-shirt and shorts: GANT / shoes: CAMPER kids.

Kommentit (2)

Nanna

Suloinen pienimies! Meilläkin hommat ja matkanteko usein keskeytyy jos poika näkee kiinnostavia kulkuneuvoja. Tai sitten ei matka edisty koska käsissä pitää olla miljoona pikkuautoa jotka sinkoilevat sinne tänne pienten sormien ollessa kykenemättömät niitä aisoissa pitämään :)

Eppusen kaapilla

Nanna: Näinhän se menee!:)
Ja kuulostaa tutulta, vaihtoehtoisesti voi myös olla Duploja tai jotain pikkueläimiä. Niiden perässä onkin mukava ryömiä ympäri autoa kun toinen huutaa kuin syötävä kun rakas auto/duplo/elukka on pudonnut..;-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram