Muistatteko Philips Aventin itkuhälytintä, jonka esittelin meidän uusien vauvan juttujen yhteydessä? Jos ette, postaus löytyy täältä. Tämä on kyllä aika mahtava laite, ja nyt sain vielä toisen mokoman arvottavaksi lukijoideni kesken. DECT-itkuhälytin on Kuluttajalehden testivoittaja (2012) ja sen käyttöalue on jopa 330 metriä. Tässä itkuhälyttimessä on kristallinkirkas ääni ja se toimii yhdellä latauksella jopa 24 tuntia. Kaikkien hienouksien lisäksi itkuhälyttimessä on mm. lämmin yövalo sekä kehtolauluja, jotka auttavat vauvaa rauhoittumaan. Lisätietoja tästä itkuhälyttimestä löytyy vielä TÄÄLTÄ.

Arvontaan voi osallistua täyttämällä ihan tämän postauksen alla olevan lomakkeen. Kaikki kohtia ei ole pakko täyttää, mutta muistathan laittaa email-osoitteen. Ilman sitä ei voi osallistua, koska voittajaan otetaan yhteyttä suoraan meilitse. Tämä DECT -itkuhälyttimen arvonta alkaa än-yy-tee-nyt ja päättyy ensi torstaina 8.8. klo 23:59.

Onnea arvontaan! :)

PS. Nyt on menossa myös toinen hauska Philips Aventin arvonta, joten kannattaa käydä osallistumassa myös siihen. Toinen arvonta löytyy täältä: http://www.vauva.fi/avent 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram